Stugor Klintehamn

Välkommen att hyra stuga i härliga Klintehamn! Klintehamn är en ort på västra Gotland och är utmärkt för dig som vill ha nära till havet. Att hyra stuga i Klintehamn är en bra utgångspunkt för att upptäcka allt vad den gotländska västkusten har att erbjuda.

På denna del av ön finns flera härliga badstränder, du kan bland annat besöka Tofta strand som är en av Gotlands mest välbesökta stränder.

Bygg sandslott, lek i vågorna eller bara ligg och njut på stranden och låt solen värma din kropp.

Flera stränder är långgrunda och mycket barnvänliga vilket gör det extra bra för barnfamiljer att hyra stuga på Gotland.

Lei feriehus i Klintehamn på Gotland

Populära semesterhus i Klintehamn

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Klintehamn

Loading...

Nära till många utflyktsmål på Gotland

Om ni ska hyra stuga i Klintehamn har ni gott om aktiviteter och utflyktsmål att välja mellan. Kommer ni hit med bil så är Gotland ett perfekt ställe att upptäcka. Se mängder av fantastiska stränder, Underbara restauranger och handla råvaror av toppkvalité till middagen hemma i stugan! 

Glöm heller inte bort att Gotland är perfekt för cykeln också. Upptäck nya leder och områden på sadeln.

Ni har bland annat nära till natursköna platser som Ekstakusten, Djupvik och Paviken. Ni kan ta båten från hamnen och besöka de vackra öarna Stora Karlsö och Lilla Karlsö. Besök Klinteberget där ni kan uppleva sällsynta växter och njuta av en fantastisk utsikt.

Avnjut en god kaffe och kaka på något av Klintehamns mysiga caféer eller avnjut en god middag på någon av restaurangerna. Genom att hyra stuga i Klintehamn får hela familjen en skön och avkopplande semester!

Varför hyra en stuga i Klintehamn hos NOVASOL?

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden på Gotland, ni hittar dem här!På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Speciellt här på fantastiska Gotland och Klintehamn.

Det är därför vi är med er på hela resan - både före, under och efter - så att ni alltid är i säkra händer när ni hyr stuga i Klintehamn hos NOVASOL.När ni har bestämt er för en av våra stugor i Klintehamn kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.Välkommen!