Stugor i När på Gotland

Savannliknanade landskap, barnvänliga stränder och ett rikt djurliv - det bästa sättet att upptäcka Gotlands sydöstra kust är att hyra stuga i När. här på vår hemsidan kan du söka efter stugor i När och även resten av Gotland. Har du några frågor krign vår stuguthyrning är du varmt välkommen att kontakta oss.

Feriehus i När, Gotland

Semester på öns sydöstkust

När är ett område på Gotlands sydöstra kust. Vid När ligger den vackra Närsholmen som är en halvö med ett savannliknande landskap. Både Närsholmen och Faludden är områden rika på fåglar. Det är ingen underdrift att säga att södra Gotland är ett sant paradis för fågelskådare. I området finns även Gangvide farm där familjen kan hälsa på gårdens djur, rida och paddla kanot.

Genom att hyra en stuga i När, får familjen många möjligheter att åka på spännande utflykter. Bada på den barnvänliga stranden Herta, spela golf, beundra den fascinerande rauken Hoburgsgubben eller besök den vackra 1800-talsgården Bottarve museigård där det finns utställningar, aktiviteter för barnen och teater under sommaren. Passa gärna på att ta en dagsutflykt till Visby för att shoppa eller ströva längs ringmuren. Utanför Visby ligger Kneippbyn där barnen kan träffa Pippi, leka i Villa Villekulla, bada och åka någon av många spännande attraktioner.

Det finns bra anledningar att tillbringa semestern i någon av alla stugor i När. Genom att hyra stuga på När får familjen en bra bas för utflykter, möjlighet att uppleva södra Gotlands ovanliga natur och en chans att bestämma över era egna vanor. När ni hyr en stuga får ni det bästa av två världar: ni kan njuta av ledigheten på Gotland, men slipper oroa er över underhåll av stugan under resten av året.

Upplev Gotland från någon av våra stugor i När

Letar du och din familj efter boende för att kunna uppleva fantastiska Gotland? NOVASOL har förmedlat stugor sedan 1968 och kan erbjuda stuguthyrning på Gotland med ett unikt utbud stugor i När. Här på vår hemsida kan ni hitta en stuga på Gotland som passar dig och din familjs behov. Vi har allt från charmiga lägenheter till små röda stugor och stora flerfamiljshus.

Att hyra stuga i När via NOVASOL ska vara tryggt. Alla våra stugor på Gotland har kvalitetssäkrats av våra egna medarbetare dvs besökt varje boende och gått igenom vad som finns på plats. I hyresbeloppet ingår även ett trygghetspaket där ett avbeställningsskydd är inkluderat. Har du några frågor om att hyra stuga i När? Vår kundtjänst hjälper dig gärna!