Stugor i Åminne

För att uppleva Gotlands östkust kan du bland annat hyra stuga i Åminne till din semester. Åminne är beläget ungefär en mil söder om Sliteöstra Gotland och är mest känt för sin familjevänliga badstrand. Att hyra någon av våra stugor i Åminne är perfekt för barnfamiljen som vill spendera större delen av semestern på stranden men samtidigt ha nära till Gotlands alla sevärdheter.

Här på vår hemsida kan du boka ditt boende i Åminne direkt online. Samtliga semesterbostäder i vårt sortiment har besökts av vår egen personal innan de tagits in i utbudet. Dessutom ingår vårt Trygghetspaket med avbeställningsskydd automatiskt i din bokning vilket du kan läsa mer om i våra Hyresvillkor.

Strandliv med en stuga i Åminne

Populära semesterhus i Åminne

Loading...

Åminne - som gjort för familjen

Åminne sandstrand är långgrund och här finns gott om plats för alla soldyrkare. Lek med tårna i den mjuka sanden och känn solen mot din hud - när du blir för varm är det bara att ta ett svalkande dopp. I området finns en restaurang, ett café och en liten livsmedelsbutik så ni behöver inte vara oroliga att ni måste gå hungriga om ni har glömt matsäcken hemma i stugan. Här finns även en pool vilket brukar vara populärt när det är lite kyligare i både luften och havet. Genom att hyra stuga i Åminne kan hela familjen få en härlig badsemester!

Upptäck östra Gotland

Att hyra stuga på Gotland innebär spännande aktiviteter för både stora och små. Från Åminne har du nära till många av öns attraktioner. Här finns härliga Slite där det årligen anordnas en stor marknad. Slite ligger bara cirka 15 minuter bort med bil och inte så hemskt mycket längre norrut ligger Fårösund där du kan ta båten till Fårö. Ni kan även besöka Visby som är huvudorten på ön. Här kan ni ta del av kulturella sevärdheter som exempelvis Visby ringmur.

Överlag är Gotland ett fantastiskt resmål med stor mångfald och mycket att upptäcka. Det är nog inte någon som känner att de fått uppleva ön fullt ut efter bara ett besök här. Kanske är det också anledningen till att så många väljer att åka tillbaka till Gotland år efter år?

Boka boende i Åminne på Gotland

NOVASOL är idag Sveriges största stugförmedling när det kommer till uthyrning av kvalitetssäkrade stugor. Vi har varit i branschen för stuguthyrning sedan 1968 och har successivt breddat vårt utbud. Idag kan vi erbjuda ett brett utbud av stugor på Gotland med flera charmiga stugor i Åminne. Du som vill hyra stuga i Åminne kan göra det här på vår hemsida eller via vår kundtjänst.

Använd gärna vår filtreringsfunktion för att hitta fram till det boende som passar just dig. Klicka till exempel i om du reser med hund och hur många ni är som vill bo tillsammans. Välj också din reseperiod så visas alla lediga stugor och semesterlägenheter passande för just er. Vi hoppas du hittar ditt drömboende hos oss och önskar vi dig en trevlig semester på Gotland! Varför inte genom någon av våra stugor i Åminne?