Stugor i Fårösund

Fårösund är den nordligaste orten på Gotland och här kan du blicka ut över den populära ön Fårö. Genom att hyra någon av våra stugor i Fårösund kan du ta del av badvikar, strövområden och naturreservat. Landskapet på norra Gotland är något kalare än i söder vilket gör att det finns flera vackra raukaområden. Här kan du uppleva det Gotland som du ser på vykorten!

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Med närhet till Fårö

Fårö är en av Gotlands mest omtalade besöksmål med säregen natur, härliga badstränder och praktfulla raukfält. Våra stugor i Fårösund är en bra startpunkt för att uppleva ön, du tar lätt färjan från Fårösund och det tar inte lång tid innan du får uppleva Fårös charm. Här finns flera härliga badstränder, längst ut på norra Fårö ligger Norsta Auren som flera anser är öns allra bästa sandstrand. När du hyr någon av våra stugor i Fårösund är ett besök på Fårö ett måste!

Känn doften av hav och upplev båtlivet

Båtliv präglar Fårösund, det är inte bara färjan till Fårö som går här utan det finns även flera småbåtshamnar. Genom att hyra stuga i området kommer ni som vill ha nära till havet och älskar båtlivet få en riktigt härlig semester. I närområdet finns allt som ni behöver, bland annat livsmedelbutiker och restauranger.

Semestra i Fårösund på Gotland

Vi har ett brett utbud av kvalitetssäkrade stugor på Gotland så vi hoppas att ni kommer hitta er favorit. NOVASOL är Sveriges största stugförmedling och vi har lång erfarenhet av stuguthyrning på Gotland. För att öka servicen mot dig som ska hyra stuga på Gotland har vi ett servicekontor i Visby. För er som vill känna havsbrisen och uppleva norra Gotland kan hyra stuga i Fårösund här på vår hemsida eller via vår kundtjänst. Välkommen till våra stugor i Fårösund och Gotland!