Stugor i Lummelunda

Lummelundagrottan är en av Gotlands mest imponerande sevärdheter, genom att hyra stuga i Lummelunda via NOVASOL får du gott om tid att utforska grottan, bada och ströva längs Visby ringmur.

Lummelunda ligger strax norr om Visby och är vida känt för sin fantastiska grotta. Lummelundagrottan hade fascinerat människor sedan länge, men det var först 1950 som tre pojkar lyckades ta sig djupare in i grottan och upptäcka Bergakungens sal, kapellet och fem år senare ännu en bergssal. I dag vallfärdar hundratusentals människor varje år till Lummelundagrottan. Om ni ska hyra stuga i Lummelunda under sommaren, får ni många bra tillfällen att utforska grottan.

En stuga att hyra i Lummelunda på Gotland

Populära semesterhus i Lummelunda

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Lummelunda

Loading...

En stuga som bas för semestern

Det finns många anledningar att hyra någon av våra stugor i Lummelunda. En stuga är en bra bas för utflykter. Förutom att besöka grottan, kan du och din familj ta er till den anrika badplatsen Snäckviken eller åka in till Visby för att promenera längs ringmuren, shoppa eller njuta av semestern på uteserveringarna. Om ni tänker hyra stuga på Gotland i slutet av sommaren får ni inte missa Medeltidsveckan! Lummelunda är ett bra alternativ om du söker boende i Visby men kan tänka dig att bo en liten bit ifrån.

En annan bra anledning att hyra stuga i Lummelunda är att familjen får tillbringa semestern i en stuga på Gotland utan att behöva oroa sig för reparationer och underhåll under resten av året. Genom att hyra stuga på Gotland får ni fler valfriheter och bestämmer själva om ni vill laga en enkel familjemiddag hemma eller besöka Visbys restauranger. En egen stuga på Gotland blir också en trygg plats för de barn som är ovana att vara hemifrån.

Ta en tur från Lummelunda till närliggande Visby

Upptäck Lummelunda på fantastiska Gotland

NOVASOL grundades 1968 och har en lång tradition av att förmedla stugor i Sverige. Om du och din familj är intresserade av att besöka grottan, kan ni hyra stuga eller lägenhet hos oss. På vår hemsida visar vi vårt utbud av stugor i Lummelunda där ni kan hitta allt från små röda stugor, till hemtrevliga lägenheter.

Alla våra semesterbostäder på Gotland besiktas regelbundet och i hyresbeloppet ingår även ett trygghetspaket. Om familjen mot all förmodan skulle stöta på problem, finns vi alltid att kontakta under öppettiderna. Har ni frågor eller vill ha hjälp att boka någon av våra stugor i Lummelunda, tveka inte att ringa vår kundtjänst. Välkomna till Lummelunda och Gotland!