Semesterhus i Kanfanar

På 280 meters höjd, i hjärtat av Istriens pittoreska landskap, ligger den lilla kroatiska byn Kanfanar. Om du önskar hyra hus i Kroatien i ett lugnt semesterområde, för att komma undan stressen i vardagen och utforska den härliga kroatiska naturen, är du på rätt ställe i Kanfanar.

Staden grundades först i mitten av 1100-talet, men blev en kommun först i slutet av 1700-talet. Under andra världskriget förstördes delar av staden och orsakade en förlust av värdefulla historiska objekt, men lokalbefolkningen såg det istället som en möjlighet till en ny start, och idag skiner staden igen med sin ålderdomliga ära.

Semesterhus med pool att hyra i Kanfanar

Populära semesterhus i Kanfanar

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Kanfanar

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Kanfanar

Loading...

Semesterhus med pool i Kanfanar

Loading...

En semester i Kanfanar i Istrien

Kanfanar kanske inte är särskilt stor och har endast cirka 600 invånare. Detta betyder dock inte att staden inte skulle ha mycket att erbjuda. Här kan du vandra i naturen på stigar som passerar vackra ängar och gröna, praktfulla skogar. Du kan också förvänta dig en aktiv semester när du hyr ett semesterhus i Istrien och speciellt i Kanfanar, eftersom det finns goda möjligheter att prova på olika sporter. Om du gillar mountainbiking, kan Kanfanars omgivningar vara något för dig, eftersom det finns många cykelvägar i området.

Besök Rovinj från ditt boende i Kanfanar

Utflykter från din semesterbostad

Ett starkt tips är att lämna semesterhuset för en liten stund och ta en tur till kusten där du kan koppla av på stranden. Förutom en resa till den kända hamnstaden Rovinj, kan du också åka på en spännande resa till det naturliga området Limbukten, där du kan uppleva Romualdys grotta. Den största staden i Istrien, Pula, ligger också inom perfekt avstånd för en dagsutflykt. En tur hit kan verkligen rekommenderas då staden erbjuder ett stort utbud av sevärdheter och restauranger. 

Förutom de många utflyktsmöjligheterna kan du naturligtvis spendera några avkopplande dagar i ditt privata semesterhus i Kroatien. Om du hyr ett av våra lite lyxigare semesterhus, kan du också ta ett dopp i din egen pool om det frestar på semestern.

Självklart borde du inte missa att utforska Kanfanar på din semester. En av de största attraktionerna i den medeltida byn är till exempel sockenkyrkan St. Sylvester, byggd 1696. Hyr ett semesterhus eller en semesterlägenhet i Kanfanar idag och se fram emot din nästa semester i Istrien.

Boka boende i Kanfanar, Kroatien

Om du bestämmer dig för att tillbringa din nästa semester i Istrien, har du möjlighet att hyra semesterbostäder på kusten - men om du letar efter absolut lugn och ro rekommenderar vi ett semesterhus i centrala Istrien. Den charmiga byn Kanfanar är en perfekt plats om du älskar vacker natur och drömmer om att lära känna det typiska kroatiska livet. Allt du behöver göra är att hitta ett semesterboende som uppfyller dina behov, vilket du enkelt kan göra genom att välja olika sökkriterier på vår hemsida. Oavsett om du planerar att resa ensam, som ett par eller med tio personer, är du nästan garanterad att hitta ett lämpligt semesterhus i Kroatien i vårt utbud – om du är ute i tid.

Hyr ett privat boende i Istrien och spendera en semester i en avslappnad atmosfär och känn dig helt hemma i Kroatien. Varför då inte i Kanfanar? Välkommen till oss för att hyra lägenhet eller hyra hus i Kanfanar till din semester.