Semesterhus i Umag

Det finns många anledningar att hyra semesterhus i Umag! Genom att hyra hus i Umag får du och din familj många tillfällen att sola, bada, spela tennis och åka på spännande utflykter.

Umag är en omtyckt stad i nordvästra Istrien som framför allt är känd för sitt breda utbud av semesteraktiviteter. Staden har anor från romartiden och blev sedan en viktig hamn för Venedigs skepp under det venetianska styret. Befolkningen är jordbrukare, men får en del av sitt levebröd från turismen. Ska ni hyra hus här under sommaren får ni heller inte missa den årliga ATP-turneringen Croatia Open som gästas av världsnamn.

Från Umag i nordvästra Istrien

Populära semesterhus i Umag

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Umag

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Umag

Loading...

Semesterhus med pool i Umag

Loading...

Upplev nordvästra Istrien

Genom att hyra hus i Umag får ni en mer personlig upplevelse av Kroatien. Med en av alla semesterbostäder i området kan ni ströva omkring i staden, titta på de vackra stenhusen från 1400- och 1500-talet och beundra den vackra Mariakyrkan i 1700-talsstil. Ta en tur till stranden Polynesia som ligger nära centrum för att koppla av, svalka er i de turkosblå vågorna eller lek med barnen på den närliggande lekplatsen.

Tycker ni om sport får ni en härlig vistelse i ett semesterhus i Umag. Här i staden finns bra tennisbanor tack vare den årliga tennisturneringen, men ni kan även hitta andra aktiviteter som ridning, golf, klättring och dykning. Ska ni hyra hus får ni goda möjlighet att upptäcka Istriens landskap från cykelsadeln eller till fots.

Att hyra hus i Umag är också en bra bas för utflykter. Från ert semesterhus vid kan ni följa vin- eller olivrutterna för att besöka Umags gårdar och provsmaka det lokala vinet eller köpa olivoljan som håller mycket hög klass. Andra utflyktsmål är slovenska Izola eller italienska Trieste.

Hus i Umag

Boka din semesterbostad hos oss

Är du och din familj intresserade av att uppleva nordvästra Istrien kan ni boka en av våra semesterbostäder i Umag. Vi på NOVASOL har många års erfarenhet av att hyra ut privatägda semesterhus i Istrien. Eftersom vi vill att det ska vara tryggt att boka via oss, ingår en trygghetsförsäkring i hyresbeloppet utan extra kostnad. Välkommen att boka ditt nästa boende för semestern hos oss!