Hyra hus i Bale

Bale är en liten ort belägen uppe i bergen mellan Rovinj och Vodnjan. Här hittar du en spännande kulturhistoria och fantastiska natursevärdheter. De istriska traditionerna och arkitekturen genomsyrar hela Bale, eftersom staden dateras tillbaka till det romerska riket. Idag är staden en lugn och avslappnad plats där du kan njuta av en härlig semester i vackra omgivningar i Istrien, inte långt från havet och andra spännande städer. Bale är perfekt resmål för den som vill uppleva det "äkta" Kroatien på semestern, i en lugn och avslappnad miljö. Se våra semesterbostäder i Istrien i Bale och välj det boende som uppfyller dina behov och önskemål.

Historiska inslag i Bale, Istrien

Populära semesterhus i Bale

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Bale

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Bale

Loading...

Semesterhus med pool i Bale

Loading...

Upplevelser i och nära Bale

Bale är en lugn och charmig ort med spännande sevärdheter, där du kan njuta av allt som Kroatien har att erbjuda. Strosa längs med stadens ringlande gator och besök till exempel stadens slott, från den gotiska renässansen, Soardo-Bembo. Eller se rådhuset i centrum, som ligger nära ett torn från det 19:e århundradet. I och runt Bale finns många vackra kyrkor, särskilt Den Heliga Andens kyrka, Sveti Duh och stenkyrkan St. Julians kyrka med sitt 36 meter höga klocktorn. 

Med ett semesterhus i Bale kan du besöka ortens sevärdheter samt närliggande städer och upptäcka naturen i din egen takt. Du kan också snabbt nå de närliggande och nästan orörda stränderna längs med kusten, där det kristallklara Adriatiska havet inbjuder dig till härliga baddagar. Ta en vandringstur genom terrängen kring staden där du till exempel kan utforska fågelreservatet Palud.

Ta en utflykt till Adriatiska havet i Kroatien

Utflyktsmål från din semesterbostad

Rovinj och Pula är nog de största städerna nära Bale och är båda är väl värda ett besök när man hyr ett semesterhus i området. Båda städerna har vackra gamla stadsdelar med en mängd kulturhistoriska attraktioner, och belägna alldeles vid det Adriatiska havet, där du har ännu fler möjligheter för aktiviteter på och i vattnet. Här hittar du också en mängd bra restauranger som ger en inblick i det kroatiska köket - en upplevelse som inte kan glömmas bort när man letar efter semesterhus eller semesterlägenhet i Kroatien. Hyr en semesterbostad i Bale och upplev en del av det bästa som Istrien har att erbjuda!

Boka boende i Bale, Kroatien

NOVASOL erbjuder ett brett utbud av semesterhus och semesterlägenheter i Bale med omnejd. I regionen Istrien kan du hyra hus eller lägenhet med exakt den grad av ”lyx” du vill ha. Välj ett enkelt semesterboende där det fokuseras på lugn och avkoppling, eller hyr ett större semesterhus med alla möjliga bekvämligheter och faciliteter. Du kan exempelvis hyra hus i Istrien med egen utomhuspool, tennisbana och havsutsikt när du semestrar i Istrien. Kom ihåg att du kan hyra semesterbostäder där husdjur är välkomna utan extra kostnad!

Det bästa med att hyra ett semesterhus är att du har frihet att besluta dagordningen för din semester helt själv. Det finns ingen bestämd frukosttid och du bestämmer vilka sevärdheter och attraktioner du vill besöka, eller om du vill ha mer tid att koppla av vid poolen eller stranden. Hyr en av NOVASOLs semesterbostäder i Bale och maxa din semester i Kroatien. Vi hoppas och tror att du kommer hitta ett semesterboende som du vill ha.