Semesterhus i Tinjan

Om du drömmer om att spendera en semester i vackra omgivningar, så kan vi varmt rekommendera dig att hyra hus i Tinjan. På en semester i Istrien kommer natur och historiska skatter alltid vara inom räckhåll, så varför inte bosätta sig i den charmiga staden Tinjan på din nästa semester? Den vackra staden ligger i Draga-dalen, bara 50 km från Pula och 10 km från Pazin. På semestern i Tinjan stöter ni på en mängd historiska monument och lokala traditioner - strosa igenom de mysiga kullerstensgatorna och gränderna, besök kyrkan och eleganta restauranger, utforska samling av historiska föremål och sist men inte minst upptäck magin med att bo i ett semesterhus i Kroatien.

NOVASOL har ett brett utbud av semesterhus i Tinjan

Populära semesterhus i Tinjan

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Tinjan

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Tinjan

Loading...

Semesterhus med pool i Tinjan

Loading...

Aktiviteter och attraktioner i Tinjan

Tinjan är en stad i hjärtat av Istrien och har existerat sedan romartiden, och vid den tiden var staden känd som Attinianum. Det är ett perfekt resmål för att hyra ett semesterhus i Istrien - särskilt för sportälskare och de äventyrliga, liksom för dem som uppskattar vacker natur. Upplev den kroatiska historien, kulturen och naturen på bästa sätt genom vandring eller cykling i området.

Stadens största attraktion är utkikstornet, som du absolut inte får missa om du väljer att hyra hus i Tinjan. Där kan du få en fantastisk utsikt över hela staden. Den historiska stadskärnan omfattar gamla hus med ristade symboler som pekar tillbaka till sina ursprungliga ägare. Kroatien har också mycket att erbjuda när det gäller matspecialiteter. På dina resor hittar du skogar fulla av valnötter och hästkastanjer, men framför allt tryffel är en särskilt fin delikatess. Ofta kan du hitta ett fikonträd med söta frukter precis framför ditt semesterhus i Tinjan. Det är också här som Istriens rökta skinka, prsut, produceras.

NOVASOL har flera semesterhus i Tinjan med egen pool

Utflykter på din semester

Alla stora attraktioner är tillgängliga med kollektivtrafik enkelt från din semesterbostad i Tinjan, men naturligtvis finns det också möjlighet att hyra en bil om du vill vara mer oberoende, till exempel om du har barn med dig under din semester i Kroatien. Drömmer du om att både dåsa på stranden och njuta av solen samt uppleva Kroatiens kultur och historia? Då är Tinjan ett idealiskt semestermål för dig. Ta en dagstur till den vackra kuststaden Pula, den största staden i Istrien. Här kan du besöka sevärdheter som Arco dei Sergi, amfiteatern eller Augustus templet. Du kan också uppleva underbar utsikt över staden från slottet. Vi rekommenderar också ett besök i städerna Groznjan och Motovun. I Opralj har du en bra utsikt över Hum, som är känd för att vara den minsta staden i världen. Inte långt från ditt semesterhus i Tinjan ligger Ucka nationalpark, där du kan uppleva de vackra, skogsklädda Ucka-bergen.

NOVASOLs semesterhus i Kroatien

NOVASOL har arbetat med stuguthyrning sedan 1968 och har hyrt ut semesterlägenheter och semesterhus i Kroatien sedan mitten av 00-talet - vilket betyder att vi har massor av erfarenhet och ett stort urval av semesterbostäder, så du kan tryggt hyra hus i Istrien med oss. Oavsett din budget eller hur många ni ska iväg på semester, har vi ett semesterhus i Tinjan som passar er prisklass och storlek som ni behöver. Om du drömmer om en extra nivå av lyx på din semester, bör du överväga att hyra ett av våra semesterhus med privat pool. Du kan boka ditt semesterhus direkt här på hemsidan, men du är välkommen att kontakta oss via telefon om du behöver hjälp eller råd för din semester. Varmt välkommen att hyra hus Tinjan hos NOVASOL!