Semesterhus i Medulin, Kroatien

Välkomna att hyra semesterhus i Medulin! Genom att hyra hus i Medulin får ni en härlig tid vid Kroatiens kust. Medulin har anor från förhistorien och var en plats dit livbejakande romare kom för att koppla av i sina storslagna villor vid Istriens kust. I dag är Medulin en modern semesterort och ska ni hyra hus eller semesterlägenhet här, kan ni ta del av många spännande aktiviteter samt uppleva både kultur och historia.

Närhet till havet från ett semesterhus i Medulin

Populära semesterhus i Medulin

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Medulin

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Medulin

Loading...

Semesterhus med pool i Medulin

Loading...

Få en härlig ledighet i Istrien

I Medulin finns mycket att se och att göra. Ska ni hyra hus här kan ni promenera i staden, koppla av på stadens uteserveringar eller bege er till en av semesterortens härliga stränder. Bijeca är en kilometerlång sandstrand som är populär bland turister, Skrape är en omtyckt klapperstensstrand med långgrunt vatten och Belvedere är en modernt iordninggjord strand med många faciliteter.

Tröttnar ni på strandlivet under vistelsen, finns spännande aktiviteter att ta sig för. Här i Medulin finns en av Istriens vackraste mountainbikeleder så att ni kan uppleva regionen från cykelsadeln. Ska ni hyra hus i Medulin finns också möjlighet att dyka vid skeppsvrak, spela golf, fotboll, vindsurfa eller rida.

Att hyra hus här är en bra utgångspunkt för utflykter i området. Med en av alla semesterbostäder kan ni ta en dagsutflykt med båt ut i Medulins skärgård där ni kan gå i land på de mysiga öarna eller bada från båten. Vid Medulin ligger också ruinerna efter kejsare Constantins villa, Vizula, som är värt ett besök.

Boka ditt semesterhus i Medulin hos oss

Är du och din familj intresserade av att boka boende i Medulin? Då är du välkommen att hyra hus eller lägenhet här på vår hemsida eller genom att ringa till vår kundtjänst. På NOVASOL, har vi förmedlat semesterbostäder i Istrien sedan många år tillbaka och har idag ett härligt utbud att välja mellan.

Alla våra semesterhus i Istrien besöks regelbundet av kunnig personal. När du bokar din semesterbostad direkt hos oss, så ingår även ett trygghetspaket i hyran. Har du frågor om våra semesterhus i Medulin eller vill ha hjälp att boka, tveka inte att kontakta vår svenska kundtjänst!