Semesterhus i Pula

Res bakåt i tiden med ett semesterhus i Pula! Genom att hyra hus i Pula, får du och din familj många chanser att beundra alla vackra byggnader som romarna lämnat efter sig och njuta av den härliga atmosfären.

Pula ligger i sydvästra Istrien och är regionens största stad. Legenden säger att hjältar från grekiska mytologin grundade Pula för 3 000 år sedan. Sant är i alla fall att både illyrer och romare bott i Pula under årens lopp. Tillbringar ni ledigheten i ett semesterhus här, kan ni enkelt följa romarnas spår genom staden.

Från staden Pula i Kroatien

Populära semesterhus i Pula

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Pula

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Pula

Loading...

Semesterhus med pool i Pula

Loading...

Kom nära staden vid havet

Det finns mycket att vinna på att hyra en av alla semesterbostäder i Pula. Alla våra semesterhus i Pula är privatägda vilket betyder att du och din familj kan bo mitt bland lokalbefolkningen och får chansen att uppleva deras traditioner och kultur. Är ni nyfikna på Pulas historia kan ni besöka Istriens arkeologiska museum, Romas och Augustus tempel, katedralen och den berömda amfiteatern.

Tröttnar ni på kulturella eskapader kan ni ta er till de stränder som ligger i Pulas närhet. Genom att hyra hus eller semesterlägenhet i staden, kan ni till exempel koppla av på den barnvänliga stranden Ambrela. Här kan ni svalka er i det kristallklara vattnet eller njuta av en god bok i parasollens skugga.

Att hyra hus i Pula är en bra utgångspunkt om ni vill se er omkring i landet. Ni kan till exempel ta en tur över till nationalparken Brijuniöarna för att uppleva det fantastiska djur- och naturlivet som finns här. På den största ön finns exempelvis en safaripark med exotiska djur som zebror och elefanter.

Boka boende i Pula hos NOVASOL

Vill ni hyra semesterhus i Pula kan ni klicka er runt här på vår hemsida där ni ser alla våra lediga semesterbostäder i och omkring staden. Vi har många års erfarenhet av uthyrning och har hyrt ut semesterhus i Kroatien sedan tidigt 2000-tal. Fördelarma med att hyra hus i Istrien med just NOVASOL är många. Med oss får du alltid en kvalitetssäkrad semesterbostad vilket innebär att den har besökts av vår egen personal i Kroatien innan den gjorts tillgänglig för uthyrning. Bokar du ditt boende direkt hos oss, ingår alltid vårt Trygghetspaket utan extra kostnad. I trygghetspaketet ingår bland annat avbeställningsskydd vilket du kan läsa mer om i våra hyresvillkor. 

Här på hemsidan ser du detaljerad information om varje semesterbostad i Pula som vi hyr ut. Du kan sedan boka direkt online eller genom att ringa till vår svenska kundservice. Vi finns även tillgängliga om du skulle ha några frågor. Kanske om ett specifikt boende eller om stuguthyrning i allmänhet. Välkommen till oss på NOVASOL för att hyra hus i Pula!