Semesterhus i Peroj

Välkommen att hyra semesterhus i Peroj! Genom att hyra hus i Peroj via NOVASOL får du och din familj alla ingredienser till en avkopplande semester vid den kroatiska kusten.

Den lilla staden Peroj ligger i södra Istrien, strax norr om den historiskt intressanta staden Pula. Perojs lokalbefolkning är mycket stolta över sin högklassiga olivolja och för sina viner. Hyr ni semesterhus i staden får ni många chanser att smaka de lokala delikatesserna och koppla av på semestern.

Peroj ligger i Istrien vid adriatiska havet

Populära semesterhus i Peroj

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Peroj

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Peroj

Loading...

Semesterhus med pool i Peroj

Loading...

Lugna dagar med ett semesterhus som bas

Vakna till ännu en solig dag i Kroatien! Ät en god frukost på den ljusa balkongen, ta en promenad i Perojs stadskärna och titta på medeltidskyrkan S:t Stefan och den ortodoxa kyrkan S:t Spiridon. Hyr ni semesterhus i Istrien vid Peroj kan ni slappna av på en av stadens små stränder och njuta av det kristallklara vattnet.

Att hyra hus i Peroj är en bra utgångspunkt för spännande eskapader till Brijuniöarna. Med en av våra semesterbostäder i området kan ni ta er till Fazanas hamn för att ta en båt över till Veli Brijun som är den största av öarna. På Veli Brijun kan ni njuta av den vackra naturen, titta på det 1 600 år gamla olivträdet, besöka safariparken med de exotiska djuren eller beundra Titos sommarresidens Vita villan.

Genom att hyra hus får ni det bästa av två världar. Med ett semesterhus i Peroj får ni en fullt utrustad semesterbostad på en av de vackraste platserna i Kroatien, precis de veckor ni vill ha den. Semesterhuset blir nästan som ert eget - fast ni slipper allt besvär under resten av året.

Boka boende i Peroj hos NOVASOL

Det bästa sättet att uppleva staden är förstås att hyra hus i Peroj. NOVASOL har funnits i Kroatien sedan flera år och här på vår hemsida kan du och din familjboka semesterbostad i, i närheten av, Peroj. Vi har många härliga semesterbostäder i området att erbjuda som till exempel hus med egen pool, moderna lägenheter nära centrum eller enkla boenden till ett plånboksvänligt pris. Vill ni ha hjälp att boka ditt boende? Välkommen att kontakta oss på NOVASOL!