Semesterhus i Labin

Vill du och din familj hyra hus i Labin nästa semester? Med ett semesterhus i Labin får ni många härliga tillfällen att ströva bland stadens trånga gränder, uppleva kultur och koppa av under ledigheten.

Labin är belägen på en lummig kulle i Istrien och har anor från 200-talet. Staden var tidigare Kroatiens viktigaste gruvstad. Numera lockas människor att hyra hus i Labin för att uppleva den medeltida stadsdelen, de venetianska kvarteren med de vackra 1500-talsbyggnaderna och den klassiska musikfestivalen.

Semester i Labin, Kroatien

Populära semesterhus i Labin

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Labin

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Labin

Loading...

Semesterhus med pool i Labin

Loading...

Upptäck staden och närområdet

Det finns många fördelar med att hyra hus eller semesterlägenhet om ni vill lära känna staden. Med en av alla semesterbostäder i Labin kan ni promenera omkring i staden. Titta på den gotiska kyrkan Heliga Marias födelse, beundra S:ta Floraporten och besök stadsmuseet med de intressanta fynden från romartiden och framåt.

Att hyra hus i staden är också en bra idé om ni vill ha en bas för att åka på utflykt i regionen. Från ett semesterhus kan ni ta er till den närbelägna kustorten Rabac för att bada, besöka den vackra staden Opatija eller åka till den fascinerande nationalparken Brijuniöarna som ligger på Istriens västkust.

En annan fördel med att hyra hus i Labin är möjligheten att upptäcka den kroatiska kulturen. Genom att hyra hus i Kroatien vid Labin i sommar, får du och familjen en chans att uppleva den klassiska musikfestivalen som går av stapeln. I Labin får ni även många tillfällen att smaka på Istriens matkultur. Testa den berömda lufttorkade skinkan prsut, den fylliga soppan manestra och läckra skaldjur.

Boka ditt semesterboende hos NOVASOL

Det bästa sättet att uppleva staden är förstås att hyra semesterhus i Labin. Är du och din familj intresserade av att tillbringa ledigheten i ett semesterhus i Istrien, är ni välkomna att boka semesterbostad här via vår hemsida eller genom att ringa vår kundtjänst. På NOVASOL, hyr vi ut kvalitetssäkrade semesterhus över i stort hela Europa och har funnits i Kroatien sedan många år tillbaka. I vårt sortiment finns härliga semesterbostäder i Labin med allt från en till fem stjärnor. Hör av er om ni vill hyra hus i Istrien vid Labin!