Hyra hus i Motovun

Motovun ligger på en 280 meter hög och mycket brant backe, mitt i hjärtat av Istrien. Denna charmiga semesterdestination kommer inte bara att förtrolla dig när du promenerar genom de slingrande gatorna, utan också när du njuter av den magnifika utsikten över ändlösa fält och gröna kullar. Motovun har även gjort sig känd genom den vita tryffeln.

Passa på att hyra hus i Kroatien i eller runt Motovun, om du vill tillbringa din semester i ett idylliskt landskap en bit bort från de stora turistmassorna. Motovun är verkligen som direkt ur en sagobok och inbjuder dig till en avkopplande semester långt borta från det dagliga livet och stojet. En möjlighet att få ladda batterierna. Motovun är ett resmål för dig som vill uppleva det genuina Kroatien i lugn och ro, i vackra omgivningar. Välkommen till oss på NOVASOL för att hyra hus eller semesterlägenhet i Motovun.

Hyr hus i autentiska Motovun i Kroatien

Populära semesterhus i Motovun

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Motovun

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Motovun

Loading...

Semesterhus med pool i Motovun

Loading...

Sevärdheter i Motovun

Motovun var under århundraden den största fästningsstaden i Istrien, och staden erbjuder dig under semestern en av de vackraste utsikterna i hela regionen. Till skillnad från många andra ställen där man kan hyra semesterbostäder i Kroatien är denna stad ett monument i sig - stadens utseende härstammar från medeltiden. På den tiden levde mer än femtusen invånare i staden, medan det idag bor endast omkring sexhundra. Motovuns centrum är fortfarande väl bevarat och omges av en gammal stadsmur, vilket är som upplagt för en kvällspromenad tillsammans, samtidigt som ni har en oförglömlig utsikt över de gigantiska vingårdarna i regionen. Utöver detta, har ni från stadsporten utsikt över Mirnatal och städerna Groznjan och Oprtalj

Du kan också besöka renässanskyrkan "St. Stephens kyrka". Kyrkan byggdes av den berömde arkitekten Andrea Palladio, som idag har en mycket hög status i landet. Dessutom kan du från din semesterbostad i Motovun, ta på många cykelturer eller utforska landskapet genom en vandringstur. Passa på att besöka någon av områdets vingårdar eller bara njut av den dramatiska naturen som området bjuder på. 

Efter en lång dag kan du skämma bort dig själv på en av restaurangerna i staden, eller så kan du avsluta dagen med ett glas vin på terrassen i ditt privata semesterboende. Har du hyrt ett semesterhus med utsikt, kan du samtidigt njuta av utsikten över den vackra naturen.

Motovun - ett resmål för dig som uppskattar vit tryffel

Boka boende i Motovun, Istrien

Om du drömmer om att hyra ett semesterhus eller en semesterlägenhet i Istrien, har du kommit till rätt ställe. NOVASOL hyr ut semesterbostäder i Motovun och hela Kroatien i olika prisklasser och storlekar. Oavsett om du planerar att resa med din familj, vänner, tar en romantisk resa för två eller behöver lite egentid, kan du lätt hitta ett boende i Kroatien som passar dig genom att välja rätt bland våra sökkriterier. Du kan enkelt justera din sökning här på vår hemsida med hjälp av våra sökkriterier. På så sätt kan du vara säker på att hitta rätt boende för just dig. Om du så önskar att hyra hus med pool, med fantastisk utsikt, eller ett lokalt, autentiskt Istriskt boende, så finns det i vårt utbud. Först till kvarn gäller. Så låt dig inspireras av vårt utbud och boka din favorit i utbudet av semesterbostäder i Motovun.