Semesterhus i Rabac

Vill du och din familj tillbringa ledigheten i ett semesterhus i Rabac? Då kan ni hyra hus i Rabac genom oss på NOVASOL. Med en av våra semesterbostäder i området får du möjlighet till många härliga stunder vid havet under semestern.

På Istriens sydöstra kustremsa ligger denna vackra och välrenommerade turistort. Rabac är en vacker plats att hyra semesterhus i Istrien på. Här kan ni gå långa promenader längs den turkosblå bukten, äta nyfångad fisk på någon av traktens restauranger eller ta er till grannorten Labin för att strosa omkring i den gamla stadskärnan med byggnader från många olika tidsepoker.

Semester i Rabac, Istrien

Populära semesterhus i Rabac

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Rabac

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Rabac

Loading...

Semesterhus med pool i Rabac

Loading...

Utforska Kvarnerbuktens pärla

Vakna till ljudet av måsarna som jagar i Kvarnerbukten, ät en härlig frukost med familjen och planera dagens aktiviteter i Rabac. Med en av alla semesterbostäder i området kan ni till exempel ta er till den omtyckta stranden Maslinica. Här kan ni koppla av på stranden, leka med barnen i vattenbrynet eller testa på olika aktiviteter som vattenskidor, Jet Ski eller att åka gummibåt.

Ska ni hyra hus i Rabac får ni också en bra chans att uppleva lokalbefolkningens kultur och traditioner. Hyr ni semesterhus i Istrien i närheten av Rabac under sommaren, kan ni till exempel vara med om den elektroniska musikfestivalen i Rabac eller den klassiska musikfestivalen som går av stapeln i grannorten Labin som ligger fem kilometer därifrån.

En annan fördel med att hyra hus är privilegiet att få smaka den lokala matlagningskonsten. Istrien är känd för sin matkultur som på många sätt liknar den italienska med rätter som skaldjursrisotto, pasta med smakrika såser och pizza. Speciellt för Istrien är den mättande soppan manestra och grillade sardiner.

Välkommen att hyra semesterhus direkt online

Tillbringa en härlig tid i Rabac genom att hyra hus eller semesterlägenhet här. På NOVASOL, har vi förmedlat semesterhus i södra Istrien sedan många år och är en av Europas största semesterhusförmedlare. Vill ni hyra hus i Kroatien via oss kan vi bland annat erbjuda kvalitetssäkrade semesterhus, personlig service och ett kostnadsfritt trygghetspaket. För att hyra hus i Rabac klickar ni er bara vidare här på vår hemsida eller lyfter luren och ringer vår kundtjänst. Varmt välkomna till Rabac!