Hyra hus i Vodnjan

Välkommen att hyra hus i Vodnjan till din nästa semester i Istrien. Vodnjan är en härlig liten stad i sydvästra hörnet av Istrien. Staden ligger lite inåt landet, men det är lätt att ta sig till de vackra och närliggande stränderna med kollektivtrafik. Om du föredrar att hyra en bil på din semester, har nästan alla av våra semesterbostäder i Istrien bilparkering, vilket gör transporten i närområdet mer bekväm. De flesta av våra semesterhus i området är byggda av den karakteristiska stenen från det lokala stenbrottet som används allmänt i området, vilket ger en extra charm till byggnaderna.

Upplev Vodnjan med en semesterbostad som bas

Populära semesterhus i Vodnjan

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Vodnjan

Loading...

Semesterhus med pool i Vodnjan

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Vodnjan

Loading...

Aktiviteter nära ditt boende i Vodnjan

Om du letar efter ett lämpligt semestermål för hela familjen är Vodnjan en utmärkt plats att hyra hus eller lägenhet. Ett tips är att spendera lite tid på att koppla av och utforska det lokala köket, den trevliga atmosfären och några av de vanligt förekommande kulturella evenemangen som äger rum här. Vodnjan är värd för en välkänd folkfest för den lokala etniska grupp som kallas "Bumbar". Där kan du uppleva en hel del lokala specialiteter - allt från lokal musik till mat kan avnjutas här. Festivalen äger rum i augusti varje år och lockar en stor folkmängd år efter år.

Detsamma gäller för Vodnjans marknad, som äger rum den första lördagen i varje månad. Dagsturer kan också ordnas till andra delar av ön eller du kan välja bara för att koppla av på stränderna i området.

Inte långt till Pula från Vodnjan

Ta en tur till Pula

Passa också på att besöka den charmiga, och lite större staden Pula, som ligger endast en och en halv mil från Vodnjan. Pula blir ett perfekt mål för en dagsutflykt och här hittar du magnifika kulturhistoriska sevärdheter och ett mysigt centrum där du kan njuta av det äkta kroatiska köket. Besök stadens stora amfiteater eller gå upp på stadskullarna och utforska det antika fortet, som idag har fungerar som stadens arkeologiska museum. Efter en promenad genom gamla stans slingrande gator kan ni njuta av en härlig middag i någon av stadens underbara restauranger.

Boka ditt nästa boende i Vodnjan, Kroatien

Hos oss på NOVASOL kan du hyra semesterbostäder i Kroatien bland annat i den charmiga staden Vodnjan, där du och din familj kan njuta av en underbar semester. Vi har ett brett utbud av semesterboenden i hela Europa - i alla prisklasser och storlekar, så att du närmast fritt kan välja vilket boende som passar din budget och dina krav. Som ett exempel, prova ett av våra lyxigare semesterhus med privat pool, där vissa också bjuder på en oslagbar utsikt över till exempel hav eller landskap.

Du kan enkelt hitta ditt boende i Istrien för semestern genom att justera sökkriterierna här på hemsidan för att uppfylla dina behov och önskemål. Vi har arbetat med uthyrning av semesterhus och semesterlägenheter sedan 1968, så du ska förhoppningsvis känna dig trygg med att boka din semester hos oss. Välkommen till NOVASOL för att hyra lägenhet eller semesterhus i Vodnjan!