Semesterhus i Pazin

Staden Pazin, tillsammans med dess cirka fem tusen invånare, ligger nästan i mitten av den istriska halvön. Kommunen Pazin räknar dock fortfarande med några fler byar. Den totala befolkningen stiger därför till cirka nio tusen i skrivande stund. Om du vill tillbringa en härlig semester i en typisk, istrisk by i Kroatien, befinner du dig i goda händer i medeltida Pazin, mitt i centrala Istriens pittoreska natur. Hyr en av NOVASOLs semesterbostäder i Pazin, och tillbringa en semester tillsammans med dem du älskar!

Pazin i Kroatien

Populära semesterhus i Pazin

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Pazin

Loading...

Semesterhus med pool i Pazin

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Pazin

Loading...

Aktiviteter och attraktioner

Under din semester i Pazin finns ett stort utbud av möjligheter till fritidsaktiviteter. Du kan promenera genom den mysiga staden och smaka på de lokala rätterna på restaurangerna. Ta en kopp kaffe på ett av de mysiga kaféerna eller utforska områdets häpnadsväckande natur. Oavsett om du föredrar att ta dig runt genom att promenera till fots, på cykel eller på häst, kan du göra det i Pazin. 

En bit bort från din semesterbostad i Pazin kan du skåda ett mycket unikt landskap: floden Pazinica avslutar här sin överjordiska gång vid Pazin ravinen och fortsätter att flyta söderut under marken. Floden fungerar som badställe på vissa ställen, medan den fantastiska ravinen är en fullträff för de äventyrliga besökarna som vill åka zipline. Detta är ofta en populär aktivitet bland besökare som spenderar en familjesemester i Istrien. Upplev Pazin och omgivningarna när du hyr ett semesterhus eller semesterlägenhet i Kroatien, och få en varierande semester i centrala Istrien fylld med upplevelser.

Besök Pula från ditt boende i Pazin

Ta en utflykt till Pula

Passa på att göra ett besök ner till Pula under semestern. Istriens kulturella och ekonomiska centrum ligger endast cirka 6 mil från ditt semesterboende i Pazin. I Pula finns det ett stort urval av restauranger och sevärdheter längs de slingrande gamla gatorna. Missa inte att besöka stadens amfiteater eller gå upp till stadskullarna och utforska det antika fortet, som idag har fungerar som stadens arkeologiska museum. Vi erbjuder även ett härligt utbud för dig som vill hyra hus eller hyra lägenhet i Pula.

Semesterhus med pool i Pazin, Kroatien

Semesterbostäder i kommunen

NOVASOL erbjuder även semesterbostäder i resten av kommunen Pazin, bland annat i byarna Bazgalji, Gologorica och Gracisce. I Bazgalji kan du tillbringa en semester i vackra omgivningar där du kan ladda batterierna i lugn och ro. I den charmiga byn Gologorica kan du uppleva det typiska kroatiska livet. Här kan du utforska den lokala historien där du går bland historiska byggnader, som till exempel de gamla vackra kyrkorna i området. Vi rekommenderar också att hyra ett semesterhus i Istrien, i den lilla staden Gracisce, vars imponerande arkitektur, frodiga vegetation och många natursevärdeheter gör det till ett mycket intressant semestermål.

Boende att hyra i Pazin, Kroatien

Hyr en av våra privata semesterhus i Pazin! De är privatägda men samtidigt besökta av vår egna, lokala personal innan uthyrning har börjat. Välj enkelt från olika kategorier här på vår hemsida och hitta ett semesterhus eller en semesterlägenhet som uppfyller dina krav och prisförväntningar. Om du har råd att lägga till en extra nivå av lyx för din semester i Kroatien, borde du hyra ett av våra hus med pool. Vi har mer än 50 års erfarenhet av uthyrning av semesterbostäder, så du kan tryggt välja ett av våra semesterboenden i Kroatien och tillbringa din semester med NOVASOL – varför inte i ett av våra semesterhus i Pazin?