Semesterhus i Svetvincenat

Den vackra och rustika staden Svetvincenat har utsetts till en av de trevligaste turiststäderna och en av de mest populära turistmålen i regionen Istrien. Så varför inte hyra hus i Svetvincenat för er nästa semester i Kroatien för att se om du håller med. Vi är övertygade om att du kommer att njuta av områdets avslappnade atmosfär, spännande historia och kulturella engagemang. Det enda problemet med denna plats är hur man uttalar stadens namn! Det bästa sättet att träna på uttalet är med hjälp av den vänliga lokalbefolkningen som är mycket stolta över att bo i denna fridfulla och vackra stad. För att uppleva denna charmiga destination bäst, bör du hyra en av NOVASOLs semesterhus i Istrien – härifrån får du nämligen en perfekt utgångspunkt för att utforska allt som Svetvincenat har att erbjuda.

NOVASOL har ett brett utbud av semesterhus i Svetvincenat

Populära semesterhus i Svetvincenat

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Svetvincenat

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Svetvincenat

Loading...

Semesterhus med pool i Svetvincenat

Loading...

Aktiviteter nära Svetvincenat

Svetvincenat ligger mer i inlandet, men för dem som tycker om att bada och spendera härliga dagar på stranden, är det fortfarande inte långt ifrån en härlig strand. En dagsutflykt till någon av Istriens vackra stränder blir en perfekt semesterdag för hela resesällskapet. Några av de största attraktionerna här på sommaren är Istraetnojazz festival, som hålls i det renoverade medeltida slottet Morosin-Grimani, liksom Svetvincenat festivalen för dans och icke-verbal teater. På det närliggande torget hålls och andra traditionella folkfester och marknader, som firar och värnar om staden och landets historia, hantverk, vin och till och med åsnor! Landskapet här liknar den italienska landsbyggden, och stadens centrum är ett charmigt renässans torg där kyrkan San Vicenzo också ligger. Kyrkan, tillsammans med andra byggnader i närheten, är verkligen värt ett besök när du hyr ett semesterhus i Svetvincenat.

Passa på att besöka Pula, som kallas för det ekonomiska och kulturella centret i Istrien, och den största staden i området. Besök någon av stadens många restauranger och sevärdheter, Pulas gator är mysiga att strosa runt på. Missa inte Pulas Amfiteater och Augustus tempel under ditt besök i staden. I staden finns också vinprovningar och matlagningskurser för den som vill lära sig lite mer om det kroatiska köket och dess historia på semestern.

Hyr hus i Svetvincenat hos NOVASOL

NOVASOLs semesterbostäder i Kroatien

Av oss på NOVASOL kan du hyra vackra kroatiska semesterhus i Svetvincenat, där du och din familj kan njuta av en underbar semester. Vi har ett brett utbud av semesterhus och semesterlägenheter i alla storlekar och prisklasser. Till exempel, prova ett av våra 5-stjärniga semesterhus i Kroatien med privat pool och en oförglömlig utsikt till ett mycket bra pris. Eller välj ett mer traditionellt semesterhus om passar din budget bättre. Vi hyr ut semesterboenden året runt, så när du planerar att hyra hus i Istrien kan du dra nytta av NOVASOLs tjänster. Oavsett vilket resesällskap som semestern spenderas i, finns det semesterboenden som passar just för er! Du kan hyra hus i Svetvincenat direkt här på hemsidan och kan smidigt justera din sökning med hjälp av våra olika sökfilter, men du är också mer än välkommen att kontakta oss via telefon för råd och hjälp för att ordna din drömsemester i Svetvincenat.

Varmt välkommen att hyra hus i Svetvincenat hos NOVASOL!