Semesterhus i Zminj

Genom att hyra hus i Zminj har du möjlighet att utforska den mysiga lilla byn, som är en riktig pärla, där allting sker i ett avslappnat och lugnt tempo. Det kan vara något för dig som tidigare har spenderat semestern i Dubrovnik eller i Pula, och nu vill ha en mer avslappnad destination. Byn ligger på en slående kalkstenskulle i hjärtat av Istrien, och staden försörjer sig på jordbruk, djurhållning och mer nyligen, turism. Trots sin plats mellan flera större städer försöker lokalbefolkningen fortfarande att behålla den traditionella livsstilen intakt. Genom att hyra hus i Istrien hos NOVASOL får du en semester i behagliga omgivningar, och du kan välja mellan allt från enkla semesterhus till lyxiga femstjärniga semesterbostäder.

Ett av våra härliga semesterhus i Zminj

Populära semesterhus i Zminj

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Zminj

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Zminj

Loading...

Semesterhus med pool i Zminj

Loading...

Aktiviteter i Zminj

För att vara en liten, sömnig by, det finns många aktiviteter nära ditt semesterhus i Istrien att ta sig an. Zminjs vackra ängar och skogar är den perfekta utgångspunkten för vandring, trekking och cykling. Nyligen upptäckta grottor som Festinsko Kraljevstvo är klart värda att utforska för sina fascinerande formationer. Dessutom om du väljer att hyra hus i Zminj bör du även spendera lite tid på att utforska de lokala vingårdarna. I gamla stan hittar du också en fantastisk samling av attraktioner, inklusive ett slott från 1500-talet, flera kyrkor - en del går tillbaka till 1100-talet – och bevis från medeltiden i form av gamla murar som fortfarande står kvar. Förutom att vara på jakt efter lokala festligheter, festivaler och evenemang, är det alltid rekommenderat att småprata med en av stadens gästfria invånare som kan ge dig lite "insider information" om de bästa platserna att se eller äta.

Mat, vin och kultur i Zminj

Under vistelsen i ett av våra semesterhus i Zminj, föreslår vi att du provar på några av delikatesserna ur det stora urvalet av utsökta istriska rätter i Zminj. Lokalbefolkningen är känd för sin användning av traditionella familje recept, som har följt med år efter år. Många av ingredienserna som används produceras också på de lokala gårdarna eller kommer från havet. Typiska rätter inkluderar: korv med kål, vilt med gnocchi, "Fuzi" (ett slags pasta), "supa" (knäckebröd i rött vin, terrano med olivolja och peppar) och naturligtvis de berömda vinerna Terrano och Malmsey. Med en av NOVASOLs semesterbostäder i Istrien här i Zminj kommer du att kunna uppleva regionens kultur, från mycket nära håll. Musikälskare kan delta i den mycket populära harmoniska festivalen i juli, eller Bartuljafestivalen (till ära av St Bartholome) i slutet av augusti. Det finns ofta festivaler som firar mat under hela året, och det firas ost festival, fikon festival och en tävling där lokalbefolkningen tävlar med deras hemlagade makaronirätter.

Hyr ett semesterboende i Zminj

Så boka ert nästa semesterhus hos oss på NOVASOL i Kroatien, och upplev allting som landet har att erbjuda. Vi har boenden för alla typer av resesällskap och budgeter, välj ett lyxigt semesterhus i Zminj med egen privat pool, eller ett traditionellt mysigt lokalt boende – valet är ditt! Du kan enkelt söka och boka direkt här på vår hemsida, annars är du välkommen att ringa till oss för hjälp. Varmt välkommen att hyra hus i Zminj hos NOVASOL!