Semesterhus i Novigrad, Kroatien

När du vill semestra i Kroatien kan vi tipsa om att besöka den charmiga turistorten Novigrad. Här kan du njuta av det vackra havet, de trevliga människorna och de många attraktionerna området erbjuder. Hos oss på NOVASOL, kan du hyra semesterhus i Novigrad för alla smaker. Genom att hyra hus i Novigrad har du friheten av det egna hemmet samtidigt som du har närheten till ön, attraktionerna och den rika kulturen.

Semester i Novigrad, Istrien

Populära semesterhus i Novigrad, Istrien

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Novigrad, Istrien

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Novigrad, Istrien

Loading...

Semesterhus med pool i Novigrad, Istrien

Loading...

Spännande historia och klara vatten

Novigrad i Istrien har en spännande historia och staden har under historiens gång bytt härskare och konflikterna om området har lämnat sina spår i lanskapet och städerna. Den imponerande stadsmuren från 1200-talet står delvis kvar än idag. Gamla kyrkor och byggnader, ruiner och kyrktorn gör att det finns mycket här att upptäcka för dig som tycker om historia. Passa på att upptäcka alla fornlämningar och sevärdheter samtidigt som du kan bada och koppla av genom att bo i ett semesterhus i Novigrad.

Novigrad ligger alldeles i närheten till det klara, varma havet. Genom att hyra hus i området, får du många möjligheter till äventyr och underhållning alldeles i närheten. När du hyr en av våra semesterbostäder i Novigrad kan du snorkla i det kristallklara, blå havet eller fiska efter tonfisk och andra tropiska arter. Eller varför inte hyra en båt och upptäcka den vackra kusten på egen hand? Även om du inte vill ligga och sola eller koppla av på stranden, har Novigrad mycket att erbjuda. Det finns vackra vingårdar i närheten och många andra attraktioner, festivaler och event för alla åldrar. De fina restaurangerna i området levererar lokala specialiteter av närproducerade råvaror och är väl värda både ett och två besök.

Boka ditt semesterhus i Novigrad direkt online

Vårt stora utbud av semesterhus, lägenheter och stugor finns inte bara i Kroatien utan i hela Europa. I vårt utbud kan du hitta såväl lyxiga villor som enklare stugor och centrala lägenheter och kan hitta just ditt drömboende hos oss. Oavsett om du söker boende för att bada och sola eller vill upptäcka kulturen och motionera, hittar du säkert rätt semesterhus i Kroatien i utbudet. Vi hjälper dig gärna att hyra hus i Dalmatien, Kroatien eller övriga Europa - helt beroende på vad du söker för din semester! Välkommen till NOVASOL när du vill hyra hus i Novigrad!