Hyra hus i Visnjan

För din nästa semester i Istrien är du välkommen till oss på NOVASOL för att hyra semesterbostad i Visnjan. Även om Visnjan ligger i Istriens inland, är det bara en kort bit från havet vilket gör att du kan njuta av en äkta strand- och badsemester, men samtidigt ha möjlighet att utforska området. Kroatien har nämligen mycket mer att erbjuda än bara stränder och vackert vatten - naturen är helt fantastisk med sina många nationalparker och landets historiska städer är mycket intressanta och vackra att upptäcka.

Vy över Visnjan där du kan hyra hus eller lägenhet

Populära semesterhus i Visnjan

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Visnjan

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Visnjan

Loading...

Semesterhus med pool i Visnjan

Loading...

Bas för utflykter i Istrien

Från ditt semesterhus i Visnjan kommer du att ha den perfekta utgångspunkten för utflykter i området. Besök till exempel de vackra städerna Pula och Medulin. Här kan du promenera genom de gamla gatorna och slå sig ner på ett av kaféerna eller restaurangerna på eftermiddagen. I Pula, cirka 57 km bort, kan du besöka amfiteatern, triumfbågen Arco dei Sergi, eller fortet uppe på stadens kullar, som idag fungerar som stadens arkeologiska museum. Inte långt från din semesterbostad ligger också bergskedjan Ucka, där det finns otaliga möjligheter att vandra.

Så oberoende om en aktiv och spännande semester önskas, eller bara slappa dagar med sol och bad, så passar det att hyra någon av NOVASOLs semesterbostäder i Istrien. Här har ni en privat och lugn bas att utgå ifrån för semesterns alla äventyr och upplevelser.

Ta en tur till Istriens kust

Upptäck naturen i området

För många är en semester i Kroatien lika med sol, strand och hav! Och det är precis vad den vackra regionen Istrien har att erbjuda. Om du hyr ett semesterhus i Visnjan med NOVASOL, kan du njuta av många härliga, soliga dagar. Naturen är orörd och du hittar många ödsligare platser, som bara tillför mer ro till den redan avslappnade atmosfären. Med ett semesterhus eller semesterlägenhet i Istrien kan du också utforska naturen utan problem. På en cykeltur eller en guidad vandring eller klättring kommer du säkert att upptäcka och lära sig mycket om den kroatisk kulturen och historian.

Semesterboende i Istrien

Vill du njuta av solen, lyssna på vågornas brus och bara koppla av? Då är en semester i Istrien förmodligen något för dig! Här hittar du vackra stränder, kristallklart vatten och behagliga temperaturer. Hyr ett semesterhus i Istrien i till exempel Visnjan på NOVASOL och upplev den frihet och de möjligheter som detta ger dig på semestern.

Oavsett om du reser med vänner, som par eller med hela familjen, är vi säker på att ha ett semesterhus i Kroatien för dig. Kom dock ihåg att först till kvarn gäller! Det är heller inget problem om du vill ta med familjens hund på semestern. I sortimentet finner du många husdjursvänliga semesterhus - kolla bara respektive husbeskrivning huruvida husdjur är tillåtna eller ej.

Boka boende i Visnjan till semestern

Hos oss på NOVASOL finner du såväl semesterhus som semesterlägenheter för uthyrning i Visnjan. Här på hemsidan söker du fram samt bokar ditt boende direkt online. Önskar du hjälp är du välkommen att kontakta vår gästservice. Vi hjällper dig gärna att hitta en semesterbostad i Visnjan som passar just dina önskemål. 

Utbudet du finner här på hemsidan är de som har lediga perioder kvar att boka. Ett tips är därför att inte vänta för länge med att boka om du hittat ett boende som passar just dig. Välkommen till oss för att hyra lägenhet eller hyra hus i Visnjan!