Hyra hus i Barban

Ett semesterhus i Barban med pool

Hyra hus i Barban

Barban är en pittoresk och charmig stad belägen på en kulle i sydöstra Istrien. Barban är även namnet på kommunen som orten ligger i. Med ett semesterhus i Barban kan du uppleva området och dess rika kulturarv på bästa sätt. Samtidigt har ni möjlighet att enkelt kunna besöka magnifika närliggande kuststäder såsom Pula och Rabac samt gå på upptäcktsfärd i den unika naturen som Istrien är så känt för. 

Om du letar efter semesterbostäder i Barban har du kommit till rätt ställe - vi är hoppas och tror att du hittar ett boende i vårt utbud som uppfyller dina krav för en underbar semester i Istrien. Hyr ett semesterhus eller en semesterlägenhet och upplev friheten som detta ger dig, och möjligheten att upptäcka Kroatien på bästa sätt!

Populära semesterhus i Barban

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Barban

Loading...

Semesterhus med pool i Barban

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Barban

Loading...

Upplevelser och närområde

Barban byggdes på grunden av en gammal medeltida fästning, vilket innebär att du kommer att passera en mängd arkitektoniskt intressanta byggnader som härstammar från den tiden. I staden hittar du gotiska kyrkor och väggmålningar från 1500-talet, vilket bidrar till att göra Barban till det attraktiva semestermålet som det är idag. 

Runt denna stad i Istrien hittar du många frodiga plantager och en underbar vildmark med rikt djurliv. Detta på grund av det milda Medelhavsklimatet. De lokala råvarorna är därför av hög kvalitet och du kommer att kunna smaka på det äkta kroatiska köket på de lokala restaurangerna och kaféerna.

Skogen runt Barban och floden Rasa ger bra möjligheter att åka på turer som till exempel fiske. Kanske du själv lyckas med att fånga dagens fångst till middagen som ni tillreder i ert semesterboende? Barban är också känt för spelet Kapplöpning till Ringen, som utförs varje augusti i en traditionell tävling följt av en lokal festival.

Besök Pula från din semesterbostad i Barban

Ut på utflykt

En dagsutflykt till Rabac eller Pula kan verkligen rekommenderas när du hyr ett semesterhushus eller semesterlägenhet i Barban. Här kan du besöka en mängd olika sevärdheter och ha möjlighet att prova en mängd spännande aktiviteter. En semesterbostad i Barban skapar därför en bra grund för en underbar semester i Kroatien. Vi har även gott om semesterbostäder i Pula för uthyrning.

Boka boende i Barban, Istrien

Hos oss på NOVASOL kan du välja mellan ett brett och varierat utbud av semesterhus och semesterlägenheter i Istrien, i flera olika prisklasser. Allt från billigt, till exklusivt med egen pool. Om du vill ha den högsta nivån är det möjligt även i Barban, där NOVASOL hyr ut semesterbostäder med alla möjliga faciliteter.

Hyr till exempel ett semesterhus med pool, bastu eller kort avstånd till havet, eller nära till en mängd sevärdheter och attraktioner. Om du vill ha en enklare semesterbostad kan du också välja boenden i en äkta Istrisk stil, där det verkligen är fokus på lugn och ro efter en lång dag fylld med äventyr.

Kom också ihåg att du är mer än välkommen att ta med din hund till flera av våra semesterbostäder i området - utan extra kostnad. Sök enkelt efter husdjursvänliga semesterbostäder direkt på hemsidan med hjälp av vår sökfunktion. På varje objektbeskrivning ser du hur många hundar som är välkomna till respektive semesterbostad. Oavsett vilket boende du letar efter tror vi att du kan hitta ett semesterboende som uppfyller dina behov och krav i Barban med omnejd.

Om inte, är du välkommen att kontakta vår kundservice för mer information. Välkommen till NOVASOL och det härliga Istrien genom att hyra hus i Barban!