Hyra hus i Krnica

Hus i Krnica, Istrien

Hyra hus i Krnica

Låter oändliga stränder, stekande sol och kristallklart vatten, som något för dig? Då är en semester i Kroatien perfekt för dig! NOVASOL erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i Kroatien. Vad sägs om ett semesterhus i Krnica i det populära Istrien, precis vid kusten? Härifrån kan du ta dig till de omgivande städerna, koppla av i ditt semesterhus och njuta av närheten till vattnet.

Populära semesterhus i Krnica

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Krnica

Loading...

Semesterhus med pool i Krnica

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Krnica

Loading...

Naturens höjdpunkter och aktiviteter nära ditt boende i Krnica

Med en semesterbostad i Krnica är du omgiven av pittoresk natur, nationalparker och steniga kustområden. Oavsett om du bokar ett semesterhus i Istrien nära vattnet eller längre inåt land, kommer du att ha många möjligheter att utforska naturens mångfald. Upplev de skogsklädda Učka bergen, de djupa dalarna och de pittoreska småstäderna, vars atmosfär påminner om italiensk stämning och fransk charm. 

den kroatiska kusten kan du surfa, segla, fiska och snorkla i det fiskerika vattnet. Det finns också en hel del lokala kroatiska specialiteter att reta smaklökarna med. Du kan se fram emot att njuta av utmärkt tryffel och läckra viner under din semester i Krnica. Eller varför inte plocka några färska fikon från fikonträdet i bakgården? Med ett semesterhus i Krnica får du den bästa starten på din semester - vi önskar dig en trevlig och avkopplande semester i Kroatien!

Besök Hum - kallad världens minsta stad

Utflykter under din semester i Istrien

Regionen Istrien har inte sparat på utflyktsmålen och sevärdheterna för din semester i Krnica. Till exempel, besök en av de många hamnstäderna, som Medulin eller den största staden i Istrien, Pula. Båda städerna vittnar om de ariska, venetianska och romerska tiderna. I Pula finns det många spännande sevärdheter, som stadens amfiteater, Sergius-triumfbågen och det venetianska slottet. Bergsbyn Motovun är definitivt värt ett besök också. Här kan du beundra den imponerande gamla fästningen. Från ditt semesterhus i Krnica kan du också enkelt nå byn Oprtalj eller Hum, som är den "minsta staden i världen". Alla dessa attraktioner och sevärdheter kan ofta lätt nås med kollektivtrafik från din semesterbostad i Istrien under din semester i Kroatien - och annars finns det också möjlighet att hyra bil.

Hyr ett semesterhus i Krnica

Istrien är, på sina cirka 3000 km2, den största halvön vid den Adriatiska kusten och är en av Europas bästa turistregioner. Här är du omgiven av gamla fiskebyar, slott och vackra vingårdar. Med ett semesterhus eller semesterlägenhet i Istria i Krnica kan du få en intressant inblick i Kroatiens förflutna. Dessutom är din semesterbostad i Krnica aldrig långt från havet. Här kan du njuta av ljudet av de brusande vågorna, den salta havsluften och den mjuka sanden mellan tårna. En riktig dröm semester!

Med en av våra semesterbostäder i Kroatien får du en idealisk utgångspunkt för att upptäcka allt det bästa som Krnica och resten av Istrien har att erbjuda. Vi har ett stort utbud av semesterbostäder, så det kommer inte att bli några problem att hitta just det semesterboende som passar dina behov - oavsett om du åker på semester med två eller tio personer, oavsett om du behöver en djurvänliga semesterhus, eller om du drömmer om lite extra lyx i form av privat pool, hoppas vi att vi har ett semesterhus eller en semesterlägenhet för dig. Välkommen att se vårt aktuella utbudet här på hemsidan när du ska hyra lägenhet eller hyra hus i Krnica.