Hyra stuga i Torsås

När du hyr stuga i Torsås med NOVASOL har du naturen precis utanför dörren. Här möts du av grönskande ängar och lövskogar, men också av gnistrande sjöar och hav.

Torsås är för er som vill njuta av lugnet och avkopplingen i den småländska idyllen på er semester. Här är det plats att vara sig själv.

Möt naturen utanför dörren när du hyr stuga i Torsås

Populära semesterhus i Torsås

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Torsås

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Torsås

Loading...

Upplev Småland från en stuga i Torsås

Oavsett om du reser med familj eller vänner kommer ni att kunna njuta av en härlig semester i Torsås med omnejd. Denna del av Småland brukar kallas en orörd pärla.

I Torsås natursköna miljö hittar ni både cykel- och vandringsleder där ni kan upptäcka historiska sevärdheter. Besök till exempel Vippstenen i Hallasjö eller Fredsstenen i Bröms.

Om vattnet lockar finns det gott om badplatser och möjlighet att paddla kanot. En kort biltur tar er till semesterpärlan Kalmarsund och den lilla omtyckta ön Garpen.

Ni kan även besöka naturreservatet Örarevet. Det är en landtunga som går 2 km ut i havet och bjuder på en härlig mix av djur och natur. I Bergkvara kan ni åka på sälsafari eller besöka populära Sjöfartsmuseet.

Den golfsugne gör rätt i att packa med sig golfklubborna och njuta av en runda. Här har du nämligen nära till hela 3 golfbanor att utforska.

På era utflykter kan ni göra stopp på traktens olika gårdsbutiker, antikhandlare, loppisar och konsthallar.

Småland är en utmärkt destination om ni vill ha en semester fylld med både avkoppling och äventyr – oavsett vilken tid på året ni väljer att resa. Här hittar du alla våra stugor och semesterboenden i Småland.

Varför hyra en stuga i Torsås med omnejd hos NOVASOL?

På NOVASOL står kundens upplevelse i fokus. Därför besöker vi varje enskilt boende och går igenom det grundligt innan vi tar in det i vårt sortiment. Detta bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.

Vi är norra Europas största förmedlare av privatägda stugor och semesterhus med boenden i hela 19 länder i Europa.

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser. Därför så följer vi alltid med dig på hela resan – före, under och efter – så att du alltid är i säkra händer när du vill hyra stuga i Torsås med NOVASOL.

När du har bestämt dig för en av våra stugor i Torsås genomför du enkelt din bokning här på vår hemsida.

Varmt välkommen att hyra stuga i Torsås tillsammans med NOVASOL.