Stugor i Växjö

Välkommen att hyra stuga i Växjö med omnejd hos oss på NOVASOL! Växjö är en riktig pärla och en populär universitetsstad omgiven av vacker natur.

Här finner ni djupa skogar och sjöar. Växjö är en perfekt utgångspunkt för en härlig semester eller en långweekend då ni både kan slappna av och dessutom har gott om olika utflykter på kort avstånd.

Växjö är en av de äldre städerna i Sverige och har mycket att berätta för dig som är intresserad av historia. Oavsett om du gillar shopping, teater, musik, hockey eller fotboll kommer du att hitta något i denna vackra stad som erbjuder upplevelser och glädje för alla åldrar.

Stilla morgon vid sjön

Populära semesterhus i Växjö

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Växjö

Loading...

Semesterhus med öppen spis i Växjö

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Växjö

Loading...

Attraktioner och naturupplevelser

I Växjö city finner du både storstadens shopping och puls och ändå ha småstadens närhet och charm. Besök det stora köpcentret Grand Samarkand som ligger precis utanför staden och som du enkelt når från många av våra stugor i Växjö med omnejd. Det är också en perfekt paus om någon i familjen behöver lite puls eller vill äta ute.

I Växjö kan du uppleva historiens vingslag när du besöker Huseby bruk. Se hur man levde på den svenska industrins storhetstid i de vackra gamla byggnaderna. Varför inte ta en promenad runt sjön mitt i staden och pausa vid Teleborgs slott? Dessa och många fler sevärdheter når du enkelt och bekvämt genom att hyra stuga i Växjö.

Staden titulerar sig även som Europas grönaste stad. I Växjö hittar ni också massor av sportarrangemang och aktiviteter för alla åldrar. Ni kan hyra cyklar och kanoter samt njuta av härlig vandring i en fantastisk miljö. Passa på att planera in lite motion när ni bestämmer er för att hyra stuga i Växjö för din semester.

För er som gillar att fiska finns det många fina fiskevatten där ni kan pröva lyckan efter såväl abborre och gädda som gös och lake, det finns chans till både stora och många fiskar som ger dig oförglömliga fiskestunder i skön och fridfull natur. Många av våra stugor i Växjö med omnejd erbjuder dessutom egen båt och brygga, så att ni får ytterligare ökade chanser på drömfisken. Kom samtidigt ihåg att alltid kolla upp före du fiskar, vilka regler som gäller för respektive fiskevatten.

Varför hyra stuga i Växjö med NOVASOL?

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Småland, du hittar dem här!På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr stuga i Växjö med omnejd hos NOVASOL.

När ni har bestämt er för en av våra stugor i Växjö kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.Välkommen!