Boende i det småländska Glasriket

Välkommen att hyra stuga i Kosta till din nästa semester i Glasriket. Här kan shoppa i mängder men även uppleva härliga naturupplevelser och samtidigt ha en mycket bra bas för utflykter.

Hos oss på NOVASOL kan du hyra stuga i Kosta direkt online till din semester. Samtliga stugor har besökts av våra egna lokala medarbetare i Småland innan de tagits in i sortimentet. Välkommen att hitta ditt nästa boende i Kosta hos oss!

Stuga att hyra i Kosta, Småland

Populära semesterhus i Kosta

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Kosta

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Kosta

Loading...

Glaset i centrum

Redan på 1700-talet byggdes ett glasbruk i Kosta och för många är orten starkt förknippad med glaskonsten. Idag kan du uppleva glaset och dess historia på plats i Kosta och bland annat shoppa i butiker från ansedda varumärken.

Genom att hyra stuga i Kosta kan du självklart också få uppleva härliga naturupplevelser. Kom nära den småländska naturen och alla små och stora sjöar. Du kan självklart hyra stuga i Kosta nära sjö men även om ditt boende ligger en bit ifrån kan du lätt nå en sjö på kort tid. I området finns mindre sjöar såsom Norrsjön, Älgasjön och Visjön men du når även enkelt lite större sjöar som till exempel Läen.

Shoppa loss i Kosta

Det är näst intill omöjligt att spendera en semester i Kosta utan att uppleva shoppingen. Här finner du inte bara välrenommerade varumärken inom glas utan kan även shoppa mycket annat. Har varvas outlets och varuhus med möjligheter att köpa hantverk.

Det finns också flera alternativ för dig som vill få gastronomiska upplevelser under vistelsen. Caféer och restauranger av olika slag ger dig ett utbud att välja mellan under de dagar du inte vill laga mat i din stuga. Varför inte ta tillfället i akt och testa på hyttsill? Glasarbetarnas mat är starkt förknippat till hantverket här.

Boka boende i Kosta, Småland

Välkommen att se vårt utbud av ledga stugor i Kosta här på vår hemsida. Du kan boka ditt boende direkt online eller genom att ringa til vår kundservice. Vi hjälper självklart också till att 

NOVASOL är idag den ledande organiserade förmedlaren av privat ägda stugor i Småland för uthyrning. Utbudet är både stort och varierat vilket gör det möjligt för dig att få unika och personliga semesterupplevelser.

Passa på att göra en sökning redan nu för att hitta ditt nästa boende bland våra stugor i Kosta. Kanske vill du hyra stuga nära sjö i Kosta, ha en braskamin eller varför inte låta din hund följa med? Vi har flera stugor i Kosta som har husdjur tillåtet. När du ta med hund till en av våra stugor (som accepterar det) så får den följa med utan extra kostnad.