Stugor i Figeholm

Välkommen till en semester i Småland nära hav genom att hyra någon av våra stugor i Figeholm. Här njuter du av en semester vid havet och har samtidigt bra utgångspunkt för att utforska denna del av Småland

För att hyra stuga i Figeholm, är du välkommen att boka här direkt på hemsidan. Självklart kan du också ringa eller maila till oss, om du har frågor eller vill ha hjälp med att boka. Vi har arbetat med stugförmedling i Småland sedan många år tillbaka och är glada över att bland annat kunna erbjuda genuina semesterupplevelser i Figeholm. Välkommen!

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populära semesterhus i Figeholm

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Figeholm

Loading...

Semester i Småland med skärgård och natur

Figeholm bjuder in sina besökare till en avkopplande semester vid havet. Här kan du njuta av Figeholms skärgård med vackra vyer och salta bad. 

I området finns också vackra upplevelser i grön natur. Naturreservatet i Figeholm bjuder in till harmoniska promenader bland ekar, lindar och askar. Väljer du att hyra stuga i Figeholm under våren, kan du njuta av såväl vitsippor som gullvivor. Här rinner också Norrån som bidrar till den avkopplande atmosfären.

Passa även på att spela golf i Figeholm. I området ligger Figeholms Golf & Country Club med sin 9-hålsbana. Perfekt om du vill passa på att gå en mindre runda under semestern. 

Området är överlag en plats du inte bara kan uppleva på sommarsemester. Även vår och höst har sin charm och bjuder på sina versioner av området. Är du här under vinter, kan du till exempel ta dig ut på längdskidorna i spåren.

Om orten och omgivningar

Figeholm är en tätort som ligger i Oskarshamns kommun och Kalmar län. I kommunen ligger flera andra orter varav Fårbo ligger närmast Figeholm. Faktiskt bara 5 kilometer västerut. Den största orten i kommunen, centralorten Oskarshamn, ligger 18 kilometer söderut. Hit tar du dig nås enkelt med bilen tack vare väg E22. I Oskarhamn finner du ett större utbud av service, restauranger och aktiviteter. Längs med vägen passerar du bland annat såväl Oskarshamns flygplats som avfarten till Saltvik. Andra platser du finner i närheten av Figeholm är Uthammar, Övrahammar och Släthult.

Boka boende i Figeholm för din semester

För att hyra stuga i Figeholm, är du välkommen till oss på NOVASOL. Vi har i många år arbetat med uthyrning av stugor i Småland så vi hoppas och tror att du kommer hitta ditt nästa boende hos oss. Vårt lediga sortiment av stugor, går att finna här på vår hemsida. Här bokar du din stuga direkt online, och kan också se detaljerad information om varje boende. Informationen har vi själva samlat in då vår egen lokala personal har besökt varje stuga och semesterlägenhet innan intag. Detta bland annat för att säkra att du som bokar får rätt information. Om en ändring skulle ske efter besöket, hör uthyraren av sig till oss så uppdaterar vi informationen. 

Vi hoppas att du kommer hitta just din nästa stuga hos oss på NOVASOL. Om du föredrar att inte boka just här online, är du självklart välkommen att ringa till vår gästservice. Vi hjälper dig gärna att boka din favorit i vårt utbud av stugor i Figeholm.