Hyra stuga i Lessebo

Välkommen att hyra stuga i Lessebo tillsammans med oss på NOVASOL.

Lessebo är en ort som ligger i Småland och tillhör Kronobergs län. Precis som i resten av Småland består landskapet till stor del av vacker grön skog.

Du kan stöta på en sjö här och där i området men det är ett lugnt område nära natur och skogar.

I området runtomkring Lessebo finner ni ett flertal städer som är perfekt till dagsutflykter.

Lessebo är dessutom en del av det småländska glasriket och i området hittar du glasbruk, design och olika typer av hantverk som härstammar från gamla traditioner och kunnande. I Kosta som ligger nära Lessebo finner ni outlets, glasblåsning och restauranger. Ett stopp som absolut kan vara värt ett besök.

Vad det än är som lockar med att hyra ett semesterboende eller en sommarstuga så är Lessebo med omnejd ett ypperligt exempel, tätt på den charmerande landsbygden med gärdesgårdar och röda stugor.

Hyra stuga Lessebo

Populära semesterhus i Lessebo

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Lessebo

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Lessebo

Loading...

Åk på loppmarknad och upplev historiska Kalmar stad

Lessebo ligger tätt på Växjö som är en stad med mycket kultur och med mängder av aktiviteter att hitta på. Beroende på vad ni gillar så finns det alltid något som är intressant. Ta ett besök på utvandrarnas hus eller kolla på live sport. Alternativen är många!

Ett stenkast österut ligger Kalmar som är en vacker stad på östkusten med en mycket gammal historia. Åk hit och strosa runt en dag.

En av de saker som du absolut inte ska missa (om du gillar det och har plats i bilen) är alla de loppmarknader som är öppna under sommarhalvåret.

Här kan du göra en hel del klipp, dricka gott kaffe och strosa runt bland mängder av olika prylar. Kanske hittar ni något nytt till huset eller lägenheten?

Håll utkik på vägarna och läs på lite innan så kommer ni inte att bli besvikna.

Här kan ni läsa mer och få lite ytterligare inspiration till aktiviteter i Småland under er vistelse.

Varför hyra en stuga i Lessebo hos NOVASOL?

Vi erbjuder flera boenden i Lessebo med omnejd och över nästan hela Sverige.

Skulle ni bli sugna på att se mer av Småland så erbjuder NOVASOL ett flertal stugor i det mysiga landskapet. Du finner dem här!

Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den innan vi tar in den i sortimentet, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder. På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr stuga i Lessebo med NOVASOL.

När ni har bestämt er för att hyra boende i Lessebo med omnejd kan ni enkelt göra er bokning på vår hemsida eller via telefon.

Välkommen!