Stugor i Målerås

Målerås, den lilla tätorten i Småland är en fantastisk semesterdestination för dig som är intresserad av hantverk och natur. Mest känt är Målerås för sitt glasbruk som i många år har skapat, designat och sålt vackra och unika glasskulpturer. Målerås glasbruk är en del av Glasriket som årligen besöks av många människor från hela Europa. Genom att hyra stuga i Målerås hos NOVASOL får du uppleva Glasriket, där du kan besöka flera spännande glasbruk bland andra Kosta, Boda, Målerås och Orrefors och får rabatter på många av upplevelserna här.

Stugsemester i Målerås

Populära semesterhus i Målerås

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Målerås

Loading...

Video - Målerås Glasbruk / Mats Jonasson

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/2l-tLwM-pV4.jpg?itok=SVmxPS97","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=2l-tLwM-pV4","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0,"lazy\_load":1,"image\_style":"body\_large"},"settings\_summary":\["Embedded Video (Responsive)."]}

Glaskonst och vacker natur

När du hyr en av våra stugor i Målerås får du bekväm närhet till alla de skickliga hantverkarna i de små glashyttorna och kan beskåda när glasskulpturer i världsklass skapas, direkt framför dina ögon. Du kan rentav prova att själv blåsa och försöka skapa ett konstverk eller hyra en egen glasskulptör att tillverka dina drömmars privata skulptur. Skickligheten hos glasblåsarna är makalös och de utvecklar ständigt nya tekniker och designer.

Genom att hyra stuga i området får du naturligtvis även andra möjligheter. Här kan du prova den traditionella hyttsillen, unik för regionen eller shoppa vackert läderhantverk på Målerås Lädershop.

Den vackra naturen bjuder in till härliga outdoor äventyr, det finns vandringsleder och cykelmöjligheter för både stora och små. Du får chansen att uppleva alla möjligheter genom att hyra stuga i Målerås, området bjuder även in till fint fiske. Det finns flera fiskemöjligheter i både större och mindre vatten i området och många av våra stugor i området ligger alldeles vid vattnet. De erbjuder även ofta egen båt så att du kan njuta av avkoppling i solnedgången och meta efter abborre i klassisk stil. Vill du ha mer fart så finns det såklart möjligheter även härtill när du hyr en av våra stugor i området.

Boka din stuga i Småland online eller per telefon

Vi på NOVASOL har länge sysslat med att hyra ut stugor i Småland och genom vår erfarenhet får du hjälp att hitta rätt boende just för dig. Tveka inte att kontakta oss när du funderar att hyra stuga för semestern. Vi har något för alla smaker och önskningar, även i resten av Sverige. Välkommen till NOVASOL och våra stugor i Målerås!