Hyra stuga Bolmen

Välkommen till våra stugor vid Bolmen och på Bolmsö för en avkopplande semester i Småland tillsammans med oss på NOVASOL.

Den vackra sjön Bolmen kantas av djupa, tysta skogar och är Sveriges tionde största insjö med en areal på cirka 184 kvadratkilometer. Sjön har närmare 300 öar där den största av dem är Bolmsö som är förbunden med fastlandet via en bro på ena hållet (Tannåker) och på andra hållet via en färja (avgiftsfri).

Sjön är belägen i Småland (Kronobergs län och Jönköpings län ) och går in i Halland.

Hit kommer ni om ni gillar fiske och bad eller vill slappna av och bo i vacker natur.

Hyr stuga vid Bolmen

Populära semesterhus i Bolmen

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Bolmen

Loading...

Semesterhus med öppen spis i Bolmen

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Bolmen

Loading...

Ett paradis för fiskaren

Bolmen är ett fiskeparadis av sällan skådat slag, hit vallfärdar fiskare från hela Europa. Genom att hyra stuga här får ni ofta tillgång till egen båt och fisketips, så att ni får bästa förutsättningar att uppfylla fiskedrömmen. Kika lite extra på husbeskrivningen till den stuga ni vill hyra så står all info om båt och annat i beskrivningen.

De vanligaste fiskarterna för sportfiskare är gädda, gös och abborre men även ål, sik, lake, sutare och öring kan fångas i sjön. Bolmen kallas även i folkmun för storgäddans sjö, här är det många som är ute efter gammelgäddan!.

Väljer ni att ta med egen båt när ni hyr en av våra stugor vid Bolmen finns ett väl utvecklat rampsystem för sjösättning, exempelvis i Bolmstad Hamn som ligger på västra sidan av Bolmen och i Tannåker finns bra ramper.

Självklart finns det fler möjligheter till sjösättning, många nära de flesta av våra stugor vid Bolmen. Om ni ska fiska i Bolmen, eller någon annanstans, vill vi först be er om att kontrollera fiskereglerna innan ni kastar i spöet. Turistbyrån kan lämna information om var ni kan hyra båtar och motorer eller boka en fiskeguidetur.

Varje år under juli månad anordnas Bolmendagen då många aktiviteter erbjuds runt sjön. Passa på att hyra stuga på Bolmsö, då får ni en central utgångspunkt för alla era äventyr.  

Förutom natur, fiske och underbara bad kan ni göra långa båtturer, gå i land och bada eller fiska i någon stilla vik. För er som är intresserade av fågelskådning kan området verkligen rekommenderas. Här finns många arter och dessutom många goda möjligheter att komma naturen riktigt nära.

Det finns även möjligheter till ridning och minigolf för de som önskar. Lanthandel, kaféer, restauranger och antikaffärer hittar ni överallt runt Bolmen.

Uthyrning av stugor vid Bolmen

Vi på NOVASOL har arbetat länge med stuguthyrning och är idag Sveriges största stugförmedling. Vi är också glada över att kunna erbjuda stugor vid sjön Bolmen för uthyrning.

Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Småland, du hittar dem här!På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med er på hela resan - både före, under och efter - så att ni alltid är i säkra händer när ni hyr stuga vid Bolmen med omnejd hos NOVASOL.

När ni har bestämt er för en av våra stugor vid Bolmen kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.Välkommen!