Stugor Kalmar

Upplev en härlig semester med en stuga i Kalmar. Sommartid i Kalmar betyder sol och bad. Att hyra stuga i Kalmar är ett utmärkt sätt att njuta av sommaren!

Här får ni närhet till fina badstränder längst kusten i Kalmar sund men också närhet till sjöar och andra roliga aktiviteter.

På NOVASOL erbjuder vi ett stort och varierat utbud av kvalitetssäkrade stugor i Kalmar län som kan bokas direkt online. Ni kan enkelt finna ett boende som passar just ert sällskap genom att använda funktionen för filtrering.

Ni bokar sedan tryggt i vetskap om att vi besökt varje boende innan det tagits in i sortimentet.

Utsikt från ett boende i Kalmar

Populära semesterhus i Kalmar

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Kalmar

Loading...

Semesterhus med öppen spis i Kalmar

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Kalmar

Loading...

Aktiviteter i Kalmar med omnejd

Ibland kan vi alla behöva lite tips på ett par olika aktiviteter när vi reser. När vi reser till stugor så spenderas mycket tid i stugan och i trädgården eller i dess närhet. Men ibland kan man vara i behov av att komma bort en liten stund och se något nytt.

Vi listar därför några av våra favorit-aktiviteter i Kalmar:

  • Kalmar slott! Detta mycket vackra slott ligger nästan alltid högst upp på listan för olika besök i Kalmar området och vi förstår absolut varför.

  • Kalmar läns museum. På grund av Kalmars långa och fantastiska historia så rekommenderar vi absolut ett besök hit.

  • Paddling - Kajak - SUP. Hyr en SUP-board eller en kajak och upptäck Kalmar på ett nytt sätt. Få dessutom lite motion och äventyr på köpet!

Bra utbud av nöjen och aktiviteter

Om ni väljer att hyra stuga här under sommaren så möts ni av ett stort utbud av nöjen och aktiviteter, mycket i er direkta närhet. Det finns många restauranger, caféer, uteställen och butiker mitt i staden.

Här finns också flera andra spår av Kalmars fantastiska historia såsom en domkyrka från 1600-talet samt skeppssättningar och runstenar. En stor del av den tidigare stadsmuren finns också bevarad och den utgör ett vackert promenadstråk längst staden.

Passa på att utforska alla fantastiska små pärlor genom att hyra stuga i Kalmar till din semester!

Staden erbjuder också ett stort utbud av konst- och kulturliv. Allt ifrån konstmuseum till flertalet gallerier, teater, biosalonger och scener för olika slags musik.

Kalmar är en välbevarad gammal stad och stora delar av centrum är den ursprungliga bebyggelsen från 1600-talet.

Ni hittar också härliga Värsnäs med natur- och strövområden samt löpar- och skidspår i närheten av våra stugor i Kalmar. Det är fritt fram för både motion och avkoppling, beroende på vad ni vill göra på er semester.

På andra sidan Ölandsbron hittar ni Ölands djur- och nöjespark, ta en utflykt hit eller besök Borgholm slottsruin.

Är ni golfintresserade så finns natursköna Kalmar Golfbana endast ett par km från centrum. Det finns dessutom goda möjligheter till bra fiske, många av våra stugor i området erbjuder dessutom en egen båt. Kika i beskrivningen för varje enskilt hus.

Varför hyra en stuga i Kalmar hos NOVASOL?

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Småland, ni hittar dem här!På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att ni alltid är i säkra händer när du ni hyr stuga i Kalmar med omnejd hos NOVASOL.

När ni har bestämt er för en av våra stugor i Kalmar kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.Välkommen!