Stugor i Lagan för uthyrning

Passa på att hyra stuga i Lagan och kom nära Småland. NOVASOL har ett stort utbud av fina stugor i Lagan med omnejd som ligger i "Smålands sjörike". Lagan är en tätort i Ljungby kommun i Kronobergs län och kyrkby i Berga socken.

Här är ett semesterparadis fullt av vacker natur.

Utsikt från stuga i Lagan

Populära semesterhus i Lagan

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Lagan

Loading...

Massor av sjöar och aktiviteter

Området runt Lagan hyser många fina sjöar såsom Bolmen, Flåren och Furen där du har utmärkta möjligheter att njuta av en oförglömlig semester.

Här erbjuds du ett fantastiskt fiske efter såväl grova gäddor som vackra abborrar. I flera av sjöarna finns dessutom gösen. En stark fisk som är en upplevelse att fånga. Många av våra boenden i Lagan erbjuder egen båt så att ditt fiske får absolut bäst chans att lyckas.

Du hittar också många fina badmöjligheter i sjöarna här, både vid anlagda badplatser och naturliga klippor och stränder som bjuder in till bad och skoj. Det natursköna området ger mycket bra möjligheter även till motion.

Här kan du vandra, cykla eller paddla och det finns slingor och leder för både nybörjaren och den vane naturnjutaren.

Bergaslingan, Bergastigen och Bergarundan erbjuder fina promenadleder utmed ån Lagan och genom samhället.

I Lagans samhälle finns restaurang, livsmedels- och fiskeaffär, bank och bensinstation. Uppe vid Laganland som ligger precis utmed E4:an 10 km norr om Ljungby finns turistbyrå där ni kan köpa souvenirer eller samla på er lite nyttig information om området i sig.

Från våra stugor i Lagan är det trevligt att ta en utflykt till Laganlands Älgpark, här har du garantin att se älg och även mata dem.

Om du vill hitta på något med barnen är Buslandet en trevlig aktivitet. För de som är golfintresserade finns Lagans Golfklubb precis intill där man också har fina längdåkningsspår vintertid.

Varför hyra en stuga i Lagan, Småland hos NOVASOL?

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Småland, ni hittar dem här!På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med er på hela resan - både före, under och efter - så att ni alltid är i säkra händer när ni hyr stuga i Lagan med omnejd hos NOVASOL.När ni har bestämt er för en av våra stugor i Lagan kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.Välkommen!