Stugor i Gislaved

Gislaved är en stad med många spännande anor, präglad av industrialiseringen och tekniska framsteg.

Här kan du uppleva utvecklingen och beundra vackra föremål från Sveriges storhetstid inom industrin på Industrimuseet, besöka någon av de pittoreska hembygdsgårdarna eller uppleva den vackra naturen i omgivningen.

Här kan ni vandra, fiska, ta en tur på skidorna eller åka mountainbike. Bland mycket annat!

Hit åker ni närsomhelst på året. Gillar ni att vara ute i naturen med familj och vänner så hittar ni här flertalet aktiviteter.

Semester i Gislaved

Populära semesterhus i Gislaved

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Gislaved

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Gislaved

Loading...

Naturupplevelser och aktiviteter i Gislaved med omnejd

En stuga i Gislaved kan passa perfekt som en liten bas för olika äventyr under er vistelse i Gislaved med omnejd.

Gislaved har mycket att erbjuda för besökare av alla åldrar och som vi tidigare nämnt är detta perfekt om du vill vara ute och njuta av bad, skidor på vintern (rullskidor om sommaren) och vandra eller cykla i den vackra naturen.

Gillar ni att vandra har kommunen ett stort antal leder ni kan gå längs med. På många av lederna finns det dessutom specifika grillplatser där det blir perfekt att inta en liten lunch eller ett mellanmål under turen.

Är ni här under vintern så ska ni passa på att besöka Isabergs skidanläggning. Här finns ett antal backar och olika liftsystem. Ett perfekt ställe att spendera dagarna på under vintern.

Gillar ni att åka mountainbike utför eller nedför finns det här speciellt utformade backar under sommarhalvåret som ni kan köra i. Liftsystemen är igång för att hjälpa dem som vill upp till toppen. Till er som gillar adrenalin är detta en perfekt dagsutflykt!

Området kring Gislaved är fullt av små och stora sjöar, speciellt Fegen och Bolmen som ligger en bit bort men även Nissan som rinner utmed och genom samhället.

Här kan riktiga fiskedrömmar faktiskt bli sanna i någon av de hundratals större och mindre sjöarna i området.

Många av våra stugor i Gislaved erbjuder dessutom egen båt så att ni kan upptäcka ännu mer och få större chans till den där gammelgäddan. Förutom storvuxna gäddor och tunga abborrar kan ni även fånga gös och många andra spännande arter. Kom alltid ihåg att kolla upp vilka regler som gäller för fiske i den sjö ni är intresserade av.

Den tionde största sjön i Sverige, Bolmen, med alla dess vackra öar, cykel- och vandringsslingor, rika fågelliv och fantastiska fiske kommer säkerligen till att bli en av höjdpunkterna under er vistelse i området.

Varför hyra stuga i Gislaved med NOVASOL?

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i underbara Småland, ni hittar dem här!På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med er på hela resan - både före, under och efter - så att ni alltid är i säkra händer när ni hyr stuga i Gislaved med omnejd hos NOVASOL.

När ni väl har bestämt er för en specifik stuga så kan ni enkelt genomföra er bokning online eller om ni har ytterligare frågor kan ni ringa till vår kundtjänst.

Välkommen!