Stugor i Hamneda

I den lilla orten Hamneda i Småland kan erbjuda dig en fantastisk semesterupplevelse. Genom att hyra stuga i Hamneda får du nära till både skog och sjö och många härliga stunder i naturen. Du får även nära till Ljungby och de små fina caféerna, shopping och aktiviteter. Det finns möjlighet att hyra kanot och kajak, cykel och annan utrustning så att du kan njuta av den vackra naturen bekvämt och säkert. Våra stugor i området ger dig den egna stugans trygghet och värme, samtidigt hamnar du mitt ute i fantastisk natur.

Koppla av i Hamneda under semestern

Populära semesterhus i Hamneda

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Hamneda

Loading...

Naturupplevelser och historia

Besök Elinge älgpark och mata de tama älgarna, beundra skogens vackra konungar alldeles nära inpå, bara några minuter från Hamneda. Det finns många små och större sjöar och vattendrag i närheten och genom att hyra stuga i Hamneda får du verkligen friheten att njuta av din semester i lugn och ro. Varför inte prova att uppfylla drömmen om gammelgäddan eller den där kilos-abborren eller kanske den där grova gösen du alltid velat fånga? Många av våra stugor i Hamneda erbjuder också egen båt, så att du får ännu bättre chanser.

Är du intresserad av historia och fornlämningar har du hittat alldeles rätt i Hamneda. I området finns ca 590 kända lämningar, stenkistor och gravrösen och ristningar, här kan du upptäcka många lämningar och uppleva historiens vingslag. Hyr en av våra stugor i Hamneda och börja utforska, en semestervecka räcker knappt till för att uppleva allt.

Stugförmedling i Småland med lång erfarenhet

Vi på NOVASOL har länge sysslat med stugurhyrning i södra Sverige och har stadigt utökat vårt utbud så att vi kan erbjuda något för alla. Kontakta oss gärna om du har frågor angående stugförmedling i Småland eller letar efter semesterbostad i hela Sverige och Europa. När du vill hyra stuga i Hamneda får du trygghet och kvalitet genom vår långa erfarenhet - vi har arbetat i branschen sedan 1968. Välkommen!