Stugor i Tranås

Vid den stora sjön Sommen, full av vackra öar, ligger den lilla staden Tranås. Här kan du uppleva stad och landsbygd, ta en båtutflykt och njuta av en god måltid i solnedgången. Sommenbygd är ett mycket naturskönt område som erbjuder härliga semestermöjligheter för stora och små, som du bekvämt kan njuta av genom att hyra stuga i Tranås.

Sjönära semester i Tranås

Populära semesterhus i Tranås

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Tranås

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Tranås

Loading...

Semester i naturnära omgivningar

För den aktive finns det härliga cykel- och vandringsleder, kanot- och kajakvatten i skärgårdsliknande miljöer och högklassigt fiske. Hyr en av våra stugor i Tranås och du får nära till allt! Det finns möjlighet att hyra både kanot och cykel i området och många av våra stugor i Tranås har egen båt som ingår, med eller utan motor.

Längs Tranås storgata finns shopping, caféer och matställen och hög puls och bara några stenkast längre bort liggen Sommen i all sin prakt och bjuder in till grillkvällar och fisketurer på sommaren och skridskoäventyr och skidmotion på vintern. Sommen har hela 365 öar och så kan det hända att du kan paddla ut till en av de och ha den helt själv för en natt, om du har tur. Genom att hyra stuga i Tranås har du bästa möjligheter att uppleva alla de fina stunder den vackra naturen kan erbjuda.

I Sommen finns möjlighet till fantastiska fiskeäventyr efter många olika fiskar, och har du tur kan du fånga den för Sommen unika Sommenrödingen. Naturligtvis kan du fiska efter både abborre och gädda samt öring och lake också. Sommen har ett gott bestånd av fisk och det finns grova exemplar som kan uppfylla dina fiskedrömmar med lite tur, och du kan fira din triumf på verandan av någon av våra stugor i Tranås, när du grillar din fångst. Kom samtidigt ihåg att kolla upp vilka fiskeregler som gäller innan du kastar i kroken.

Bästa basen för en semester i Tranås

Genom att hyra stuga i Tranås har du en bra utgångspunkt för alla dina äventyr och samtidigt det egna husets trygghet och lugn. Vi på NOVASOL har länge sysslat med att hyra ut stugor i Småland och vår erfarenhet ger dig trygghet och säkerhet när du planerar för din semester. Kontakta oss gärna när du söker stugor i Tranås för semestern, vi hjälper dig gärna att hitta det rätta semesterboendet för just dig.