Stugor i Bolmstad för uthyrning

Bolmstad finner du i Småland, i närheten av Ljungby, precis vid den vackra sjön Bolmen. Genom att hyra stuga i Bolmstad kan du njuta av en härlig semester i vacker natur.

Utsikt från stuga S25057 i Bolmstad

Naturrika upplevelser

Närheten till Smålands största insjö, Bolmen, gör Bolmstad till en naturrik semesterupplevelse. Bolmen är kantad av skog och sjön erbjuder härliga kvällsbad, goda fiskemöjligheter och vackra vyer under avkopplande skogspromenader. Flera av våra stugor i Bolmstad ligger nära sjön, några har till och med sjötomt och en alldeles egen strand – visst låter det härligt?

Båt vid sjön Bolmen

Fiska i Bolmen

Bolmen är en populär sjö att fiska i. Här finns gott om öar och vikar som passar lika bra för nybörjaren som den rutinerade fiskaren. Här finns många olika fiskearter, bland annat abborre, gös och gädda. Om du har riktig tur kan du till och med få en lax eller öring på kroken under din semester i Bolmstad. För att få fiska i sjön måste du köpa fiskekort! Det kan köpas i livsmedelsbutiker och det är möjligt att köpa ett dagskort men det finns även veckokort för dig som är riktigt fiskeintresserad och vill kunna fiska under hela din vistelse.

Ta del av vackra Småland

När du hyr någon av våra stugor i Småland har du en bra utgångspunkt för att upptäcka den småländska idyllen. Djupa skogar, stilla sjöar och röda stugor med vita knutar är bara en liten del. NOVASOL är störst på stuguthyrning i Sverige och har ett brett utbud av stugor i Bolmstad. Vi har besiktigat alla våra stugor vilket innebär att du tryggt och säkert kan hyra stuga i Bolmstad hos oss. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig. Du hittar hela vårt utbud av stugor i Bolmstad här på vår hemsida! 

Varmt välkommen att hyra stuga i Bolmstad hos NOVASOL!