Hyra stuga i Uppvidinge

Välkommen att hyra stuga med NOVASOL i småländska Uppvidinge. I Uppvidinge kommun så bor ni tätt på skogen och med många utflyktsmål att upptäcka.Här hittar ni olika typer av stugor och semesterboenden. Ett flertal i röd färg med vita knutar och med en typisk gärdesgård.

Gillar ni att bada så finns det sjöar i närheten som ni kan svalka er i om vädret tillåter. Gillar ni att vandra eller cykla? Skogen är perfekt till just detta och ni hittar både elljusspår och leder att utnyttja om ni behöver lite motion. Det är också ett ypperligt sätt att upptäcka nya saker på.Många åker hit på grund av just naturen och det lugn som naturen ger. Att vandra i skogen och se djur i sitt rätta element är något mycket speciellt.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populära semesterhus i Uppvidinge

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Uppvidinge

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Uppvidinge

Loading...

Stugor i Uppvidinge och runtom i Småland

Småland är ett populärt resmål, speciellt för utländska turister och NOVASOL har mängder av fantastiska stugor och semesterboenden i landskapet. Småland är ofta förknippat med sin natur, mycket skog och många sjöar.

På sommaren finner du mängder av olika loppmarknader och caféer där ni kan ta en paus eller fynda bland olika antikviteter. Detta är också något som många planerar i lång tid innan de besöker landskapet.

Utifrån Uppvidinge så har ni också nära till kusten och Kalmar, som är en intressant stad med massor av historia. Ni bor dessutom nästan mitt i ”Glasriket” och har nära till Växjö som är en mysig universitetsstad. Hit kan ni åka för en god måltid eller lite shopping.

För de lite mer äventyrliga så har ni därutöver nära till en höghöjdsbana och ”Ziplines” som är en fantastisk upplevelse. Speciellt för dig som gillar adrenalin och höga höjder.

Varför hyra en stuga i Uppvidinge, Småland hos NOVASOL?

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Småland, du hittar dem här!

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr boende i Kinda med omnejd hos NOVASOL.

När ni har bestämt er för en av våra stugor i Uppvidinge kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.Välkommen!