Stugor i Jönköping

Välkommen att hyra stuga i Jönköping med omnejd och njut av en skön semester i norra Småland.

Med våra stugor i Jönköping bor du i ett fantastiskt vackert landskap, ofta nära till sjöar och vacker natur men samtidigt nära till shopping, caféer och flera olika sevärdheter. Jönköping är en gammal stad med anor och här kan ni till exempel besöka världens enda tändsticksmuseum.

Men det finns också mängder av andra spännande aktiviteter att göra under er semester i området. Läs mer nedan så ger vi några goda exempel.

Stugor i eller nära till Jönköping

Populära semesterhus i Jönköping

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Jönköping

Loading...

Semesterhus med pool i Jönköping

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Jönköping

Loading...

Stillhet och stadsliv

Genom att hyra stuga i Jönköping har du möjlighet till att både att koppla av och njuta av stillheten men samtidigt kunna uppleva både fartfyllda äventyr och härlig motion. Det finns många vandringsleder för både vana motionärer och nybörjare.

Hela det magnifika området kring Vättern bjuder till naturupplevelser du sällan glömmer och du kan uppleva dessa med cykel, till fots eller till och med från vattnet. Även vintertid finns mycket att göra från någon av våra stugor i Jönköping, varför inte ta en utflykt till skidbacken eller testa att promenera över snövita myrar?

NI kan åka vattenskidor, bowla, spela golf eller klättra och mycket mer. Vättern bjuder även in till fiske. I de klara, djupa vattnen finns stora gäddor och många andra arter, som kan bjuda upp till kamp och oförglömliga upplevelser.

Genom att hyra stuga i Jönköping hos oss får du ibland tillgång till egen båt - med eller utan motor. Kontrollera dock innan ni börjar att fiska vilka regler som gäller för fiske i det vatten som ni har tänkt att kasta ut i. Efter en lång dag i naturen eller stadens shopping är det underbart att koppla av i kvällssolen i lugn och ro vid någon av våra stugor i Jönköping.

Är ni intresserad av kultur såsom teater och musik så kika på vad som händer i Jönköpings kulturliv under er vistelse. Husqvarna Folkets Park har ofta ett fullspäckat schema med kända artister, konserthuset i Jönköping bjuder in till konserter under hela året och Jönköpings teater har ofta välkända gäster på besök!

Aktiviteter i Jönköping med omnejd

Det vanligaste att göra på sin semester brukar vara att bada, äta god mat och umgås med vänner. Kanske uppleva något nytt och äventyrligt? Eller bara läsa en bok och slappna av. Vi listar några exempel nedan på sköna utflykter eller aktiviteter ni kan göra med familjen/vännerna.

  • Utflykt till Gränna! Se hur polkagrisar blir till och vi tror speciellt att detta kan vara en upplevelse för de riktigt små. Det är nästan en förförisk upplevelse att se hur polkagrisarna rullas och sakta går från varmt brunt socker tills den slutar upp med de där rödvita, originella färgerna. Ät en riktigt god lunch på någon av restaurangerna i Gränna hamn.

  • Gör ett besök på Rosenlundsbadet. Här kan ni spendera många många timmar med familjen och barnen kommer absolut vara helt slut när ni tar hem härifrån. Öppet hela året runt.

  • Goda middagar! Jönköpings restaurangutbud bubblar på mer än någonsin och det finns flera riktigt bra restauranger att besöka i området. Jönköping har ett antal restauranger och caféer med i White guide som årligen rangordnar och besöker restauranger i Sverige.

  • Gå på match! I Jönköping är sport en del av vardagen. Gå på fotboll eller ishockey och se stadens lag spela inför hemmapubliken.

Varför hyra en stuga i Jönköping hos NOVASOL?

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Småland, du hittar dem här!På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr stuga i Jönköping med omnejd hos NOVASOL.

När ni har bestämt er för en av våra stugor i Jönköping kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.Välkommen!