Stugor i Bottnaryd

Lockar en stugsemester i norra Småland är du bland annat välkommen att hyra stuga i Bottnaryd. Här bor du med närhet till vacker natur och sjöar. Samtidigt har du närhet till väg 40 vilket gör att du snabbt når utbudet i Jönköping (ca 23 minuter med bil).

På NOVASOL hälsar vi dig välkommen att hyra stuga i Bottnaryd för din nästa semester. Du kan boka ditt boende direkt här online men självklart är du även välkommen att ringa till oss om du behöver hjälp med att boka. Vi står även redo om du har några frågor inför din vistelse. Du bokar tryggt i vetskap om att alla våra stugor har besökts av vår egen personal innan intag och att det till din bokning alltid ingår vårt Trygghetspaket. Välkommen!

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populära semesterhus i Bottnaryd

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Bottnaryd

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Bottnaryd

Loading...

Semester i natur med utflyktsmöjligheter

Strax väster om Bottnaryd sträcker den på sig, Prostatallen, även kallad Ullebotallen. Denna tall har stått här sedan 1500-talet och klassas som tallarnas gigant i Sverige. Den uppskattas vara 27 meter hög och har en omkrets på 4,4 meter. 

Bottnaryd är en tätort som ligger i Jönköpings kommun i landskapet Småland. Här bor du nära sjö då det är gott om mindre sjöar nära tätorten. Här finns såväl Bergsjön och Mörtesjön, som Västersjön / Gårdsjön. Här ligger också den större Stråken och en kortare biltur iväg, Vättern. Med andra ord bor du nära sjö med en stuga i Bottnaryd. 

Som tidigare nämnt är det nära till Jönköping och dess stora ubtud av shopping, restauranger och attraktioner. Detta tack vare väg 40. Tar du dig istället västerut på samma väg, når du Borås på cirka 45 minuter (62 km) och Göteborg på 1 ½ h (125 km).

Hur ska din semester i Bottnaryd vara?

Att hyra stuga i Småland innebär att du har en bra bas för att styra semestern dit du vill. Önskar du en lugn och avkopplande semester i fridfull natur? Eller vill du kanske vara aktiv och ta dig iväg på utflykter? Valet är ditt. Du spenderar semestern så som du vill samtidigt som du alltid kan ”dra dig tillbaka” till din stuga när du känner för det. 

Som regel hyrs våra stugor i Bottnaryd ut veckovis men under lågsäsong, och när det är nära till ankomst under högsäsong, accepterar flera stugor kortare vistelse än så. Kan du genomföra en bokning enligt din önskade reseperiod här på hemsidan, vet du att allt är som det ska. Tack vare vårt system, ligger det ingen risk för dubbelbokning. Har du genomfört en bokning, är det just du som har stugan den perioden.

Boka boende i Bottnaryd för semestern

Vår stuguthyrning i Småland började för flera decienner sedan. Idag är vi på NOVASOL glada over att kunna erbjdua ett gediget utbud över i stort sett hela landskapet. Bland annat här i norra Småland genom våra stugor i Bottnaryd. Välj den period du önskar resa så visas alla lediga semesterbostäder i Bottnaryd som kan bokas. Välj även om du till exempel reser med hund eller är ett större sällskap som semestrar tillsammans. Du genomför din bokning och betalning direkt hos oss på NOVASOL.

Sedan är det bara att börja räkna ner dagarna till semestern. Det ska vara enkelt och bekvämt att hyra stuga tycker vi. Därför hoppas vi att du snabbt komemr att hitta din favorit bland våra stugor i Bottnaryd.