Stugor i Blomstermåla

Välkommen till en skön semester i östra Småland nära å och hav. Kika bland våra stugor i Blomstermåla med omnejd för ett skönt avbrott i vardagen.

Ett stenkast från havet och Kalmarsund finner du natursköna Blomstermåla där bland annat Alsterå slingrar sig förbi.

Här får ni en bra utgångspunkt för att upptäcka mer av östra Småland och med möjligheter till flera utflykter.

Ferienhaus Blomstermåla

Populära semesterhus i Blomstermåla

Loading...

Aktiv semester i Blomstermåla

Om du tillhör de som vill aktivera sig under semestern, finns flera alternativ i Blomstermåla med omnejd. Ta en tur med mountainbike i någon av lederna som finns i friluftsområdet vid Långehäll.

Den som vill vandra i naturen under semestern kan testa på Alsteråleden. En 4,3 kilometer lång sträcka som går längs med ån. On ni önskar att spendera tid PÅ ån så ta med eller hyr kanot eller kajak som är en omtyckt aktivitet bland många. 

Alsterån är också uppskattad av sportfiskare. Bland annat fiskas havsöring här men också gädda och abborre. Likt övriga destinationer och fiskevatten, ber vi dig att kontrollera vilka fiskeregler som gäller innan ni kastar i kroken. 

Under en semester i Blomstermåla kan ni även besöka ortens bio eller besöka induistri-museum.

Utflyktsmål under semestern

Rent befolkningsmässigt är Blomstermåla den näst största tätorten i Mönsterås kommun. Utöver centralorten med samma namn finns även Timmernabben, Fliseryd och Oknö i kommunen.

Från Blomstermåla har ni cirka 9 km till Timmernabben vid havet, 21 km till Fliseryd i norr, och 15 km till Oknö. Den sistnämnda är såväl en ö som tätort i Mönsterås.

Att ta en tur till havet är inte ovanligt bland de som väljer att hyra stuga i Blomstermåla. Orten ligger så nära havet att ni når den på mindre än en mil från centrum.

Boka boende i Blomstermåla

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Småland, ni hittar dem här!På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med er på hela resan - både före, under och efter - så att ni alltid är i säkra händer när ni hyr stuga i Blomstermåla med omnejd hos NOVASOL.Boka enkelt online eller via telefon!Välkommen!