Stugor i Tingsryd

För din nästa semester i Småland är du välkommen att se vårt utbud av stugor i Tingsryd. Med en stuga i denna del av Sverige har du nästan alltid nära till sjö och natur. Detta gör att naturälskaren har lätt att trivas här under sin semester. 

Välkommen att se vårt utbud av stugor här på hemsidan där du också kan boka din favorit direkt online. Självklart kan du även ringa till oss om du vill boka eller har några frågor kring vår stugförmedling i Tingsryd. Det genuina och varierade utbudet gör att det finns goda möjligheter att du hittar en semesterbostad som passar just dina önskemål. Här på hemsidan kan du enkelt filtrera baserat på det som är viktigt för dig. Till exempel hur många som reser, om ni tar med hund, vill bo nära sjö och mycket mer.

Sjö och fiske med en stuga i Tingsryd

Populära semesterhus i Tingsryd

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Tingsryd

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Tingsryd

Loading...

Semester i södra Småland

Tingsryd är beläget i södra Småland nästan mittemellan Växjö och Karlshamn. Tätorten Tingsryd är centralort i kommunen med samma namn och ligger i de sydöstra delarna av Kronobergs län. Att hyra stuga i Småland är populärt bland många semesterfirare och Tingsryd är då ett trevligt alternativ som också är bekvämt beläget om du kommer söder ifrån. 

I Tingsryds kommun finner du, utöver centralorten, även mindre orter som Ryd, Väckelsång, Urshult, Konga, Linneryd och Rävemåla. Hos NOVASOL finner du stugor för uthyrning vid flera av dessa orter.

Sjöar nära Tingsryd

Hyr du någon av våra stugor i Tingsryd med omnejd så är det stor chans att du semestrar nära sjö. I kommunen finns flera större, sjöar såsom Tiken, Ygden, Mien och Stora Hensjön. Det finns självklart också mindre sjöar och andra vatten i kommunen. Bland annat Fersjön, Mosjön och Svartasjö.

En sjö som definitivt bör nämnas är också Åsnen som är Smålands näst största sjö. Åsnen ligger bland annat i Tingsryds kommun och är en mycket omtyckt destination. Det naturrika området kantas av skog och sjö men det finns också aktivitetsmöjligheter och sevärdheter i området. Den totala kustlinjen uppskattas faktiskt till hela 740 kilometer. 

Fisket är en mycket populär aktivitet i Tingsryd, både bland besökare och invånare. I kommunen finns flera bra fiskevatten. Exempel på fiskearter du finner här är abborre, gädda och gös. Innan du börjar fiska i Tingsryd bör du självklart först kontrollera vilka regler som gäller för respektive fiskevatten.

Boka stuga i Tingsryd hos oss

För att hyra stuga till din nästa semester är du varmt välkommen till oss på NOVASOL. Vi har under många decennier arbetat med stuguthyrning i Småland och är idag ledande på området. Våra lokala medarbetare besöker alla stugor och semesterlägenheter innan de görs tillgängliga för bokning. Detta bland annat för att säkerställa att vår beskrivning stämmer med verkligheten. 

När du hyr någon av våra stugor i Småland – eller någon annan plats i Sverige och Europa – så ingår vårt Trygghetspaket automatiskt i din bokning. Detta när du bokar direkt hos NOVASOL. Läs gärna mer om vårt Trygghetspaket i våra Hyresvillkor. Så gör en sökning redan nu och boka favoriten bland våra stugor i Tingsryd med omnejd!