Stugor i Lidhult

Välkommen till NOVASOL för att söka samt boka stugor i Lidhult. Orten, som är en gammal bosättning med anor från 1300-talet, ligger i Småland men väldigt nära den halländska gränsen och ger dig möjligheter till en härlig semester i den svenska naturen. Från våra stugor i Lidhult har du nära till djupa skogar och mycket vackra sjöar som du kan njuta av helt i din egen takt.

Feriehus nær sø Lidhult

Populära semesterhus i Lidhult

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Lidhult

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Lidhult

Loading...

Semester i egen takt

I området finns trevliga aktiviteter för alla åldrar, här kan du koppla av eller motionera, upptäcka sevärdheter eller fiska. Strax utanför Lidhult har du ett fint tillfälle till bra bad och fiske i Torserydssjön. Även sjön Unnen i Hylte kommun, Halland, ligger bara 7 km bort och är känd för sitt fina fiske. I Bassarås ligger sjöarna Fullhövden och Kvarnsjön som har en förbindelse med varandra. Här kan du hyra kanot och göra utflykter till sjöss, glida stilla över blanka vatten och njuta av stillheten. Genom att hyra stuga i Lidhult har du även ofta tillgång till egen båt.

I Lidhult möts de tre cykellederna Banvallsleden, Sunnerboturen och Unnen runt, som ger dig fina och varierande möjligheter till [n]cykelutflykter och motion. Lidhult finns dagligvarubutik och för dig som behöver finns Internetcafe och bibliotek. Det finns en liten turistinformation där du även kan köpa fiskekort och få information om utflyktsmål och aktiviteter.

När du hyr en av våra stugor i Lidhult har du även nära till SPA och massageanläggningar för den där extra semesteravslappningen. Vackra Odensjö som ligger vid sjön Bolmen 13 km längre bort är också ett besök värt. För dem som är golfintresserade finns Rydö Golf inte så långt borta från Lidhult. Hunnsbergsområdet med Årshultsmyren är ett stort område av riksintresse för naturvård. Lidhultsåsen, Prosteköp och Årshultsmyren är naturreserverat som bjuder på makalöst vackra naturupplevelser, som du har inom bekvämt avstånd genom att hyra stuga i Lidhult.

Stuguthyrning i Småland och Lidhult

Vi som jobbar på NOVASOL är glada över att kunna erbjuda stugor i Lidhult för uthyrning. På vår hemsida finner du ett stort utbud av stugor i Småland som du kan boka direkt online. Vill du hyra stuga så har du alltid trygghet och säkerhet genom att boka hos NOVASOL, vi har något för alla. Alla våra stugor inspekteras innan intag och i din bokning ingår alltid vårt trygghetspaket. Välkommen att hyra stuga i Lidhult hos NOVASOL!