Stugor i Lillarp vid Kösen

Varmt välkommen till NOVASOL och våra stugor i Lillarp för uthyrning. Här bjuds besökare in till en semester nära vacker småländsk natur med sjön Kösen som granne. 

För att hyra stuga i Lillarp vid Kösen i Småland gör du bara en sökning här på vår hemsida. Välj den period du vill resa samt de kriterier som är viktiga för just dig. Då visas samtliga lediga stugor i Lillarp i vårt utbud. Klicka på en semesterbostad för att läsa mer om den och boka sedan direkt här online. Självklart är du även välkommen att ringa till oss för att boka stuga vid Kösen. Vi står även redo om du har några frågor kring vår stugförmedling i Småland.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populära semesterhus i Lillarp

Loading...

Sjön Kösen

Kösen ligger precis som Lillarp i Ljungby kommun i Kronobergs län, Småland. Till ytan är sjön cirka 11,75 kvadratkilometer stor och är som djupast 22 meter. Årligen kommer många sportfiskare hit för att uppleva fiske i Kösen. Fiskearter som finns i den fiskrika sjön är bland annat gädda, abborre, gös, brax och öring. Fiskekort går att köpa på ett flertal platser i området kring sjön. Kontrollera också vilka fiskeregler som gäller innan du sätter igång, för säkerhets skull.

Lata dagar eller aktiv semester?

En fördel med att hyra stuga för semestern är att du själv kan planera hur de lediga dagarna ska se ut. En del föredrar att ladda batterierna och bara njuta av avkoppling ”hemma” i stugan. Andra vill aktivera sig mer och berika semestern med upplevelser. Oavsett vilken typ du är hoppas vi att du kommer att hitta ett boende som passar dig i Lillarp och Småland. 

Vill du skåda skogens konung, har du inte långt till älgparkerna vid Laganland och Elinge. Från Lillarp och Kösen kan du också ta dig iväg på utflykter. Ljungby med all service såsom matbutiker, finner du cirka 20 minuter med bil bort (16 km). Eller ta en längre tur till IKEA i Älmhult och IKEA museum som ligger ungefär 45 km från Lillarp.

Boka boende för en semester i Lillarp

Välkommen till oss på NOVASOL för att hyra stuga i Lillarp och övriga Småland. På NOVASOL, har vi arbetat med stuguthyrning sedan 1968 och har idag stor kunskap om branschen. Väljer du att hyra stuga i Småland genom oss gör du det med flera fördelar. En av dem är att vi besöker varje boende innan det läggs till i utbudet. Detta gör att du kan hyra privatägda stugor men samtidigt tryggt veta att du får det du bokar. Vi finns även med dig under vistelsen på så sätt att du alltid kan kontakta oss om du behöver hjälp. Samtidigt får du det unika och genuina som en privatägd semesterbostad innebär.

Värt att nämna är också att vårt Trygghetspaket alltid ingår när du bokar direkt hos oss på NOVASOL. Antingen här på hemsidan, eller över telefon. I Trygghetspaketet finns bland annat avbeställningsskydd och Bästa Pris-Garanti. Läs mer i detalj om vad paketet innebär i våra Hyresvillkor. För att boka ditt nästa boende i denna del av Småland, välkommen att hitta favoriten i vårt utbud av stugor i Lillarp vid Kösen!