Stugor i Mönsterås

Få en härlig semester i Sverige och hyr stuga i Mönsterås tillsammans med nära och kära. 

Mönsterås fina läge vid Östersjön och dess pittoreska gator och byggnader gör denna lilla stad till en trevlig liten semesterdestination.

Genom att hyra stuga i Mönsterås eller på andra platser med NOVASOL så blir din resa lite mer privat. Ni bestämmer ert schema men i många fall så kommer ni också närmare det lokala utbudet.

Ferienhaus Mönsterås

Populära semesterhus i Mönsterås

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Mönsterås

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Mönsterås

Loading...

Utforska Sveriges östkust

När du hyr boende i Mönsterås och en av våra stugor i området har du närhet till fina badstränder längst kusten i Kalmar sund.

Ni bor också nära till sjöar där ni tillsammans kan njuta av din och familjens ledighet. I Mönsterås hittar ni historiska sevärdheter såsom Kronobäcks klosterruin vilken har en historia att berätta ända sedan medeltiden och flera andra, alldeles i närheten till våra stugor i Mönsterås.

Ta en tur längs Mönsterås kustväg som sammanbinder pittoreska Pataholm, natursköna Timmernabben och Mönsterås. Detta är en vacker väg där man får njuta av underbar utsikt och natur.

Passa på att besöka Astrid Lindgrens värld med miljöer och aktiviteter hämtade från Astrid Lindgrens böcker, bara 1 timmes bilfärd från Mönsterås.

Är du golfintresserad så finns natursköna Kalmar Golfbana söder ut och Oskarshamn GK norr ut. Även vandrings- och cykelleder samt kanotuthyrning ger möjlighet till såväl avkoppling som motion under din semester i någon av våra vackra stugor i Mönsterås.

Några kilometer ut från samhället hittar man Oknö med sin vackra natur och sköna bad. Här kan man också besöka sommaröppna restauranger.

Omgivningarna erbjuder också ett bra fiske. Både längs kusten men också i Emån och i insjöar, det finns mycket goda förutsättningar för verkligt oförglömliga fiskeäventyr.

Genom att hyra stuga i Mönsterås får du ofta tillgång till egen båt och ännu bättre chanser att utmana den grova bräckvattensgäddan och många andra arter.

Vid en sökning här på vår hemsida kan du välja om du vill att båt ska ingå. Om du vill fiska så välj gärna någon av våra stugor som är fiskehus men kom ihåg att kontrollera vilka regler som gäller för fiske i respektive fiskevatten.

Stuguthyrning i Mönsterås och Småland

Vi på NOVASOL har lång erfarenhet av stugförmedling och har ett brett utbud av stugor i Småland. Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.

Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Småland, du hittar dem här!

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr stuga i Mönsterås med omnejd hos NOVASOL.

När ni har bestämt er för en av våra stugor i Mönsterås kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.Välkommen!