Hyra stuga i Luxemburg, Belgien

Ta en semester i Belgien

Hyra stuga i Luxemburg, Belgien

NOVASOL har flera semesterhus i Luxemburg i hjärtat av Vallonien i Belgien. Luxemburg är vallonsk provins i den sydöstra delen av Belgien. Området gränsar till Namur i väster, i Liege i norr och till storhertigdömet Luxemburg samt till Frankrike i söder.

Populära semesterhus i Luxemburg

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Luxemburg

Loading...

Semesterhus med pool i Luxemburg

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Luxemburg

Loading...

Provinsen Luxemburg

Det är lätt att förväxla provinsen Luxemburg med storhertigdömet med samma namn. Provinsen Luxemburg har tidigare varit en del av storhertigdömet Luxemburg men detta förändrades då Belgien bröt sig ur Nederländerna.

Luxemburg delades då upp till provinsen Luxemburg och storhertigdömet Luxemburg som nu är ett självständigt land. Vill du besöka provinsen har NOVASOL ett brett utbud av stugor i Luxemburg.

Upptäck vackra Luxemburg, Belgien

I belgiska Luxemburg kan du njuta av en panoramautsikt över det vackra landskapet och genuina belgiska byar. Huvudstaden i Luxemburg är Arlon som är en av de mindre städerna i Belgien. I den mysiga lilla staden finns flera historiska monument från romartiden.

Här kan du strosa runt på gatorna och testa på den goda maten och drycken som Belgien är känd för. I Luxemburg finns flera mysiga byar och städer omgivna av en vacker natur och genom att hyra stuga i Luxemburg har en du bra utgångspunkt för din semester i Belgien.

Här finns också flera roliga nöjesparker för barn i alla åldrar som du kan besöka. Här finns bland annat ett Space Center där du kan testa på att vara en astronaut det finns också inomhusparken Houtopia som brukar vara populärt för de mindre gästerna.

I provinsen Luxemburg kan du njuta av en lugn och härlig semester. Ta del av det fina Belgien på din semester. Som förmedlare av stugor i Belgien har NOVASOL flera semesterhus i Luxemburg.