Semesterhus i Vallonska Brabant

Vallonska Brabant är den minsta regionen i Belgien, men här finns gott om trevliga semesterupplevelser! I byn Ottignies kan du vandra genom Bois des Rêves, en vacker skog med flera stigar och goda badmöjligheter. Om du vill hyra hus i Vallonska Brabant under din semester i Belgien kan du även utforska Hesbaye, som är ett vackert område i den västra delen av regionen där du kan besöka slottene Hélécine och La Ramée Abbey.

Ferienhäuser Wallonien

Platser och sevärdheter i Vallonska Brabant

Wavre är huvudstaden i Vallonska Brabant, vilket är ett måste att besöka om du är i regionen. Wavre är en liten och mysig stad med mysiga affärer och barer. Här kan du besöka S:t Johannes Döparens kyrka och det gamla rådhuset i karmelitkyrkan.

När du hyr ett semesterhus i Vallonska Brabant rekommenderar vi ett besök på Walibi, ett av Belgiens största och mest populära nöjesparker. Här hittar du berg-och dalbanor och roliga aktiviteter för barn i alla åldrar. Om du letar efter aktivitet i naturen kan du besöka äventyrsparken i Wavre. Skulle det vara dåligt väder, har vi ännu ett familjevänligt tips till dig; Besök Aqualibi - en stor vattenpark med vågpool, vattenrutschkanor och mycket mer.

Med ett semesterhus i Vallonska Brabant som bas kommer du också att kunna besöka många vackra städer, byar, slott och kloster. Vi rekommenderar ett besök till Mélin, en av de vackraste byarna i Vallonien. Det imponerande klostret Villers är en underbar syn, omgiven av vacker grönska. Dyk in i Waterloo-berättelsen från lejonstatyn där du får panoramautsikt över slagfältet i Waterloo.

Utforska Vallonska Brabants alla spännande platser och härliga sevärdheter genom att hyra hus i Belgien hos NOVASOL!