Semesterhus i Namur

Familjesemester i Namur, Belgien

Semesterhus i Namur

Hos NOVASOL kan du hyra stuga i Namur i det vackra Belgien. Provinsen Namur (Namen på nederländska) ligger i regionen Vallonien i södra Belgien. Provinsen gränsar till Frankrike och har en otroligt vacker natur. Den historieintresserade kanske känner till Namur som drottning Blanka av Namur, gift med den svenska kungen Magnus Erikssons, födelseort.

Som förmedlare av stugor i Belgien för uthyrning kan NOVASOL erbjuda ett stort utbud av semesterhus i regionen. Hitta ditt semesterboende här på hemsidan eller genom att ringa vår kundtjänst.

Populära semesterhus i Namur

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Namur

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Namur

Loading...

Njut av vackra Namur

Namur är känd som Le Pays des Vallées på grund av det stora antalet vackra dalar. I provinsen hittar du också flera vackra slottsträdgården och slott, kloster och grottor. Genom att hyra semesterhus i Namur kan du uppleva och njuta av den vackra naturen som finns i området. Passa på att besök de berömda grottorna i Han. De lite mindre kända grottorna i Neptunus i Couvin är också värda ett besök. Här kan du åka en båttur på den underjordiska floden. Passa även på att besöka slottet Frej och vandra genom de otroligt vackra trädgårdarna. NOVASOL har ett brett utbud av stugor i Namur.

Huvudstaden i Namur har samma namn som provinsen. Här kan du strosa runt i den gamla stan och njuta av den härliga atmosfären, du kan också vandra längs floden Sambre. Passa också på att besöka de många monumenten som finns i området.

Det finns flera populära attraktioner som du inte har långt till från ditt semesterhus i Namur. I byn Orchimont i Semois dalen, kan du besöka en riktig Buffalo Ranch. Ranchen har en indisk by och en traditionell salong, där du kan testa äkta buffelkött. I Namur hittar du också nöjesparken Reine Fabiola som är ett riktigt paradis för både stora och små. Parken har en stor lekplats, en klättervägg och en minigolfbana.

Hyra stuga i Namur

NOVASOL har flera semesterboende i Belgien för dig som vill åka på semester i det fina landet. Trots att Belgien inte är klassiskt semesterresmål för många har landet mycket att erbjuda. Här finns en spännande historia och en rik kultur. Maten och drycken är andra anledningar till varför du ska besöka landet. Naturen är varierande, långa sandstränder, djupa skogar och vackra dalar. Området kring Namur har särskilt fina dalar och genom att hyra stuga i Namur kan de uppleva den vackra naturen och det fina landet.