Semesterhus i Bryssel

Med NOVASOL kan du hyra stuga i Bryssel. Den sprudlande och internationella staden Bryssel är Belgiens huvudstad. Här finns spännande historia, god mat och flera sevärdheter. Bland våra semesterhus och lägenheter i Belgien har vi på NOVASOL flera stugor i det vackra Bryssel.

I Bryssel finns Europeiska unionen och NATO: s högkvarter. Flera stora banker har även sina huvudkontor i staden. Detta gör att många människor rör sig i staden som har en internationell atmosfär. I Bryssel finns även en spännande historia och flera sevärdheter.

Upptäck Bryssel från ett semesterhus

Upptäck Bryssel

Hyr ett semesterhus i Belgien och ta del av Bryssels spännande historia. Bryssel grundades år 977. Sedan dess har Bryssel bland annat varit Spaniens huvudstad, inblandad i flera krig och varit hem för flera kända personer. Staden attackerades år 1695 av kung Ludvig XIV, vilket ledde till att staden helt förstördes. Renoveringen av staden bidrog till alla vackra och imponerande byggnader. Under 1800-talet utvecklades staden till en internationell stad med museer, kyrkor och mysiga platser. Bryssel har en väldig rik och spännande historia och NOVASOL har flera semesterhus i Bryssel för den historieintresserade.

Besöker du Bryssel måste du också passa på att ta del av de många sevärdheter som staden bjuder på. Enligt en legend så räddades Bryssel en gång av en ung man när han släckte en eld genom att kissa på den. I dag står han som staty i Rue de l'Etuve i Bryssel under namnet Manneken Pis. Denna staty här blivit ett landmärke i Bryssel det har även Atomium blivit. Atomium är en stor järnkristall med ett tillhörande museum som absolut är värt ett besök om du är i Bryssel. Det finns även flera vackra kyrkor, parker och torg som är fina att besöka. Genom att hyra semesterhus i Bryssel kan du ta del av stadens alla sevärdheter.

Mycket att se och göra i Bryssel

Sök och boka

NOVASOL har ett brett utbud av stugor i Bryssel. Passa på att testa den goda chokladen när du är där, den är verkligen något utöver det vanliga. Det finns också massor av mysiga restauranger och gränder att strosa runt i och bara vara. Något annat roligt att veta är att brysselkål ursprungligen odlades i Belgien och har fått sitt namn från huvudstaden. Med NOVASOL kan du hyra stuga i Bryssel och ta del av den belgiska kulturen.

Bryssel är verkligen en fin stad att semestra i. Staden har massor att bjuda på, här finns intressant historia, de fina sevärdheter och den god mat. Med NOVASOL kan du hyra semesterhus i Bryssel och uppleva den vackra staden.