Semesterhus i Hainaut

Hyr ett semesterhus i Hainaut och upplev vacker natur

Semesterhus i Hainaut

Hos NOVASOL kan du hyra hus i Hainaut som är en varierande region med vacker natur, kuperade områden, magnifika skogar och naturreservatet Basse-Nimelette. Hyr ett semesterhus nära Mons för att uppleva huvudstaden i Hainaut. Här kan du promenera runt torget med det vackra rådhuset och det kommer att känna att du har rest tillbaka i tiden. Besök klocktornet och Saint Waltrude, en kyrka vars konstruktion aldrig slutfördes. Nära Mons hittar du också slottet Beloeil som är ett magnifikt konstverk med en vacker trädgård.

Sevärdheter i Hainaut

Genom att hyra hus i Hainaut kan du också besöka Enghienområdet där du hittar vackra parker och charmiga trädgårdar. Vid dåligt väder kan du ta med dina barn till Dinoland, en lekplats som är inomhus, i byn Gozée. I La Louvière hittar du vattenparken Point d'Eau där det finns en vågpool, vattenrutschbanor, bubbelpool, bastu och mycket mer. Här blir det garanterat roliga semesterupplevelser, både för unga och gamla.

När du hyr ett semesterhus i Hainaut kommer du att hitta många spännande städer och byar. Från ditt semesterhus är det enkelt att besöka Carleroi, Mons, La Louvière och Tournai. Den sistnämnda är Belgiens näst äldsta stad där det finns historiska kyrkor, ett mysigt torg och ett vackert rådhus i stadsparken. I den gamla staden Thuin kan du besöka de hängande trädgårdarna. Andra fina destinationer du kan besöka i denna region när du hyr en av våra semesterhus i Belgien är Ath som är känt för tornet i Burbant och Chimnay som är berömda för sin goda öl. 

Hainaut-regionen gränsar till Frankrike, så genom att hyra hus i Hainaut kan du planera en dagstur över gränsen och uppleva vackra Frankrike under din semester. Åk till den charmiga staden Lille och fyll semestern med franska delikatesser och mode, eller besök den stora naturparken Scarpe-Escaut för att uppleva vackra omgivningar.

Varmt välkommen att hyra någon av våra stugor i Hainaut!