Semesterhus i Limburg, Belgien

Genom att hyra stuga i Limburg kan uppleva det vackra Belgien. I Flandern i Belgien hittar du den natursköna regionen Limburg. Här kan du ta del av fin natur, vackra städer, trevliga människor och intressanta kultur och historia. Limburg är känt för sin gästfrihet, vackra cykel- och vandringsleder och nationalparken Hoge Kempen, som är den första nationalparken i Flandern. Här finns något för alla! NOVASOL har flera semesterhus i Belgien för dig som vill besöka regionen.

Semester med familjen i belgiska Limburg

Populära semesterhus i Limburg

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Limburg

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Limburg

Loading...

En semester för alla

I belgiska Limburg finns flera mysiga och gemytliga städer. Provinshuvudstaden heter Hasselt och den är absolut värt ett besök. Strosa runt på mysiga gator, testa på belgisk mat och öl och ta del av stadens fartfyllda nattliv. I Hasselt finns något för alla, stora som små. Här finns lekplatser både ute och inne. Inomhus hittar du Plopsa Indoor som är ett eldorado för barn i alla åldrar. I Hasselt hittar du även det intressanta Fashion Museum. Genom att hyra semesterhus i Limburg kan du ta del av Hasselt.

Upptäck den vackra naturen

Hoge Kempen är en nationalpark i östra delen av provinsen med vackra vandringsleder. Här kan du vandra en hel dag och upptäcka den fina naturen. NOVASOL har flera semesterhus i Limburg för dig som vill vandra och utforska den fina naturen. I Lommel, en mysig stad med en lantlig miljö i norr, hittar du Sahara. Som namnet antyder, består området huvudsakligen av sand. I regionen Haspengouw, i söder, kan du beundra stora fruktträdgårdar och vackra slott. Limburg är känt för sina många gruvor. Du kan utforska gruvorna i C-Mine Expedition i Genk eller Gruvmuseet i Beringen!

NOVASOL kan erbjuda stuguthyrning i Flandern för hela familjen. Belgien är ett fantastiskt land med flera valmöjligheter. Limburg är en vacker region som är värt ett besök. Genom att hyra stuga i Limburg kommer hela familjen få en härlig semester.